tandlös

Tillbringade förmiddagen hos tandläkaren idag. Har du dragit ut två tänder, bara två kvar... Usch vad obehagligt det känns nu! Man är ju så van vid att ha alla tänder i munnen. Att dra ut tänder kan nog vara det obehagligaste man kan göra. Det gör ju bara ont att få bedövningen. Sen att höra hur det knakar och smärtan när tanden precis lossnar. Och jag som måste tillbaka till tandläkaren snart igen.. Fick inte dra ut alla tänder på en gång för då skulle jag va bedövad i hela munnen. Men vad skönt det hade varit att ha det överstökat! Så nu får jag gå runt med gluggar några dagar :/

Abiturientbal 2011

Tänkte lägga upp lite bilder från balen i lördags ;)
Kan säga att så nervös som jag var den dagen har jag aldrig varit i hela mitt liv! Hade så ont i magen och mådde så fruktansvärt illa. Men efter att ha dansat första dansen, som tyvärr inte gick så jätte bra, så släppte det lite. Dock var min klänning för lång så mamma fick sy lite i sista sekund haha ;) Men förutom en liten sak på kvällen så var dagen helt underbar ♥

Kärlek ♥


ögongodis


blommigt

Nu ska det sys! Har köpt en långklänning från hm, en blommig sötsak. Dock var det på tok för lång för lilla mig så ska sy upp den, säkert 15 cm haha ;)

äntligen!

Haha det var på tiden att dessa bilder hamna på datorn, det är jätte jobbigt att lägga över bilder på datorn ju!
Men nu är bilderna här i alla fall, dock var det ingen som blev speciellt bra, men ni ser hur det ser ut i alla fall ;)

you make me dance

Hade 5 timmars balträning igår. Det börjar ju verkligen närma sig lördag nu, men ändå är det folk som inte kan danserna och som inte visar något intresse till att dansa, vilket förstör för alla andra... Usch vad arg jag var igår, lite hänsyn kan man väl visa!? Nej då, folk kom försent, lyssnade inte på hur dom skulle göra, trampar med fötterna hej vilt. Fin uppvisning det kommer bli på lördag... Förhoppningsvis ser inte publiken om det blir fel.

Just like love

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 19ÅRS DAGEN :D ♥

stressig vecka

Nästa vecka är det så sjukt mycket att göra. Har balen på lördag så veckan består av 10 timmars balträning. Och inte nog med att bara ha bal i huvudet så måste jag självklart ha ett prov i matte D på torsdag. För er som har läst den kursen så ver ni hur sjukt jävla svårt det är, fattar ungefär ingenting. Vad kul det är att känna att man inte kan något och sen ha prov om 4 dagar, känner mig inte alls stressad nej nej...
Men får se fram till lördag, så fin som jag kommer vara då lär jag inte vara många fler gånger i mitt liv! ;)

Party

Nu ska jag iväg och fira fina Rebecca som fyllde 18 i onsdags! :D

blä på skolan!

Idag är det början på en ny hemsk vecka. Det är riktigt kämpigt nu när slutet närmar sig. Min energi har tyvärr slocknat för länge sen vilken är riktigt jobbigt! Vill ju få bra resultat på det sista nu. Det värsta är nästan hur vissa lärare sätter betyg, om man visar att man har utvecklats under kursen borde man få det betyget som man får mycket av på slutet och inte tänka på det som var i början, men så är ju inte alla som tänker... Jag antar att det är fler som har det problemet? Och om energin redan är slut orkar man knappt göra kompletteringar som kommer senare. Ni kanske hör hur trött jag är på skolan och längtar ihjäl mig till sommarlovet!!!

Snygga linnen på hm

149:-
149:-
99:-
99:-
149:-

Eurovision Song Contest

Jag antar alla många av er är likna besvikna som jag är? Eric Saade som låg etta ett bra tag, då utan att ha fått någon 12 poängare. Sedan mot slutet hamnar han på andra/trejde plats som sedan avslutar på tredje plats. Hur surt är det inte på en skala?! Visst är det grymt av honom att komma så långt! Sverige brukar vanligtvis få jätte lite poäng, men när han var så nära vinsten... Nemen en trejdeplats är jätte bra! ;)

nail art - water marble

Provade att måla naglarna med hjälp av vatten häromdagen. Väldigt svårt att få till det snyggt om man aldrig har provat det innan! Men det var kul och något jag rekomenderar. Visar ett smakprov på hur det ser ut. Tog kort med camen, men ska försöka få bättre bilder. Kanske även kan visa hur man gör om det är någon som är intresserad? ;)
Svårt att se hur det ser ut kanske? Men här är en bild från google på hur det ska se ut i alla fall!

bluedress

2 veckor kvar till balen och jag är så nervös!

2 år ♥

Idag har jag och min prins varit tillsammans i 2 helt underbara år! :D
Detta firades med kinamat och nu ligger vi båda helt döda av mätthet kan jag ju säga.
Trodde till och med att jag skulle spy ett tag..
Jag älskar min pojkvän ♥

regn?

Det ser ut som om det ska börja spöregna vilken sekund som hellst, och jag ska åka till stallet. Är inte det minsta sugen på det kan jag ju säga. Att ta en promenad med ponnyn i spöregn låter inte särskillt lockande..

Gårdagen i bilder


Maj redan?!

Idag är det första maj. Så himla fort tiden går! Nyss var det ju snö och nu slutar snart skolan, endast 5 veckor kvar! Förhoppningsvis spenderar jag den mesta tiden av sommaren på Willys, vill verkligen jobba hela sommaren. Man hinner med mer på sommaren så det gör inte så mycket om dagarna försvinner pga jobb, kvällarna kan man ju alltid hitta på någon. Sen så skulle det inte skada om jag fick jobba kvällar och helgen, lite mer betalt då ju ;) Sen i slutet av sommaren/början av skolan blir det en utomlandsresa! Men vart är det inte bestämt än ;)

RSS 2.0