sista dagen på lovet

så, nu är det sista dagen på lovet och imorgon börjar skolan igen. det var verkligen sjukt länge sedan som man var i skolan nu, har haft lov en vecka och innan det praktik i tre veckor. fast det skulle inte skada att vara hemma en vecka till ;-) sitter och väntar på att min pojkvän ska komma hit och hjälpa mig med att plugga, så söt han är ♥

här är tröjan som jag köpte i Norrköping på New Yorker i måndags!

söndag

min älskade pojkvän åkte hem för en stund sen. sitter fortfarande med handduk på huvudet efter en skön morgondusch. det råkade bli lite sent igår kväll. vid 12 började vi se på en skräckfilm som heter case 39, sedan när den var slut tog vi en till, men den minns jag inte namnet på. vi somnade någon gång runt fyra. idag ska jag plugga, har kemi prov imorgon.. sedan ska jag träffa Tobias igen, och sedan plugga lite till. är så SJUKT trött på att plugga, orkar inte sätta igång verkligen. men ändå har jag hunnit med ganska mkt dom här veckorna som jag har haft praktik och lov. har gjort klart uppgifterna till både bakterier och darwin som jag bara hade kommit halvvägs på ungefär. sedan har jag gjort uppgiften om ergonomi som man skulle göra om sin praktikplats. så har jag skrivit lite om folktro, ska prata om det i 5 min, har faktiskt kommit upp i 3 minuter! och sedan har jag pluggat till kemiprovet.
idag har jag även namnsdag. fick en sjal och en kexchoklad av mamma och pappa :)

vad ska man säga..

känner mig sådär idag, har mått lite små illa hela dagen än så länge. sedan är jag torr i hela ansiktet ungefär, smörjde in mig i någon ganska fet salva förut och nu kliar det. försöker plugga men det går inget vidare bra. vet inte om jag kan kemin eller om det bara känns som det när jag tittar på papperna. det känns som att jag inte kommer någon vart när jag sitter med kemiboken framför mig så ska nu försöka skriva lite om folktro så att jag kan se att jag kommer någon vart. ska iaf till stallet sen, har insläppet idag. vill bara pyssla om min lilla Herkules och sedan ta en jättelång uteritt, men jag har fortfarande ont i benet.. men jag ska försöka att rida i början av nästa vecka, saknar det verkligen!!!
här är en bild på min älskade Herkules när han var ute i hagen i solskenet igår :)
här är en bild på min älskade Herkules när han var ute i hagen i solskenet igår :)

Jennifer är glad :D

gårdagen spenderades med världens bästa kompis! först vaknade jag upp hos henne och sedan drog vi oss in till Norrköping. vi var där mellan 12 och 15 ungefär och hann bara med New Yorker :O okeej vi åt också under den tiden men ändå, vi spenderade över två timmar i den affären, det är bra jobbat! hittade en tröja, en kjol och en skinnjacka. när vi kom hem åkte vi vidare in till stan här hemma. hittade både skor och en tröja som jag ville ha, men plånboken sa emot.. sedan åkte vi vidare hem till Jessica där vi åt pizza och glass framför några filmer. en riktig toppen dag måste jag säga!
idag har jag redan hunnit vara i stallet. red inte eller så eftersom jag fortfarande har ont i benet, men gjorde i ordning allt i stallet. sen har jag duschat och ska snart sminka mig. sedan ska jag sätta mig med läxorna och försöka plugga ett tag innan jag ska träffa Tobias. det känns som att jag hinner med ganska mycket i dag faktist! :D


förövrigt så är jag verkligen trött på snön! när jag gick till stallet tidigare idag gick jag vägen förbi hagen. när jag gick där kändes det verkligen som att man gick i fjällen! vill inte ha mer snö! vill ha sommar..

otursdag? JA

skulle måla mina naglar och sätta dit fina pärlor. men klantig som jag är lyckades jag nästan limma ihop mina fingrar med limmet till pärlorna. fick loss fingrarna men limmet sitter som sten..

bad även mamma klippa min lugg lite. den är för lång så kan inte ha den utsläppt. men mamma klipper snett åt fel håll och jag vet inte vad. nu ser det hemskt ut iaf. måste boka en tid hos frissan!
har tråkigare än tråkigast här inne, men ut kommer man inte!
ska försöka plugga lite kanske, hade tänkt att plugga hela dagen, men tröttnade efter max en halvtimme.

snöstorm :(

dagen blev väl inte riktigt som man hade tänkt sig. skulle ha träffat Annie, men hon hann vist inte sen. tur det kanske egentligen för det gick knappt att öppna ytterdörren i morse :S ogillar verkligen all snö! idag ska jag väl bara göra en massa onödiga saker, okej plugga kanske inte är en onödig sak men det orkar jag verkligen inte, fast jag måste.. sedan ska jag måla mina naglar för dom blev väldigt förstörda under apun. ikväll ska Tobbe sova här, om han lyckas komma hit för all snö förstås, men det hoppas jag!

AJ!

mitt ben är verkligen svullet! det till och med syntes när jag hade leggings på mig förut idag.. inte nog med att det är sjukt tjockt så gör det så fruktansvärt ont! sen så måste man massera där på för att få igång blodcirkulationen vilket gör as ont verkligen! vill inte ha det så här, vill kunna gå normalt utan att få ont!

R.I.P ♥


bättringsväg!

idag känns det faktiskt lite bättre. har kunnat ligga lite på sidan inatt, väldigt skönt! har fått ont i både ryggen och nacken av att ligga stilla på rygg i två nätter. sen så har blåmärket blivit mer gult, det betyder väl att det håller på att försvinna? det gör heller inte lika ont att gå, så imorgon ska jag väl försöka ta mig till praktiken :)

kärlek

9 fantastiska månader med min älskling :) ♥

gårdagens olycka

tänkte ta en uteritt barbacka på Herkules. först gick det jätte bra faktist, men sedan när vi var på väg hem galopperade vi lite, då började han öka och dra ner huvudet jätte mycket så jag ramlar av över halsen på honom. jag landar framför honom och han trampar mig på låret och fortsätter springa. när jag väl kommer upp på benen igen går han ungefär 50 meter framför mig. han bara fortsätter att gå och jag försöker gå efter honom fast benet gjorde så fruktansvärt ont. till slut kunde jag inte se honom längre och fick panik och ringde till mamma. hon och pappa åkte till stallet direkt för att hjälpa till att leta efter honom. när dom kommer dit står han snällt och väntar på att någon ska släppa in honom i stallet. mitt lår hade blivit jätte svullet och lila så vi var tvungna att åka upp till akuten för att se så inget var brutet eller så. fick sitta och vänta på att få anmäla mig i typ 2 timmar, sedan fick jag bara vänta en halvtimme på doktorn och sen gick det ganska fort. jag hade tur, det hade bara blivit en rejäl lårkaka. nu sitter jag med bandage runt benet, vågar inte ta bort det å se hur det ser ut. men det gör iaf inte lika ont som igår fast det fortfarande gör riktigt ont. jag kan inte förstå hur jag kunde försöka springa igår när jag skulle komma ikapp Herkules när det gör så här ont idag..

Praktik

nu har jag varit på praktik i en vecka, bara 2 veckor kvar. tillbringar ju mina veckor på djur magasinet. det är faktiskt roligare där än vad jag trodde från början. dom har rolig personal och dessutom har det varit fler som praktiserat den här veckan. nästa vecka blir det bara en till praktikant förutom mig, och sista veckan blir jag själv. sen så har dom jätte många marsvinsungar och hamsterungar som man kan sitta och gosa med!

RSS 2.0