God morgon bloggen!

God morgon!

Sovit gott? Det har jag faktiskt, när jag väl somnat. Eftersom jag brände mig så fruktansvärt mycket igår så var det väldigt svårt att somna, men när jag väl sov så sov jag ordentligt hehe.
Idag har jag faktiskt inte så stor lust att sitta i solen om jag ska vara ärlig. Så jag kommer nog bara ta det lugnt, sätta mig i skuggan ett tag. Sedan ska jag vidare till stallet och rida Delispraka :)

bränd

Nu ska jag hoppa in i duschen. Har som sagt varit i himna idag. Har bränt min rygg och mina axlar! Det svider så fruktansvärt mycket!
Måste i alla fall hoppa in i duschen nu. Ikväll ska jag och baby gå på bio. Vi ska se på sex and the city 2 ;) Sedan får han följa med mig hem och sova här :)

Himnabadet

Idag ska jag åka till himnabadet med min mamma och mina systrar ;) Har inte varit där i år än, det är så kul där tycker jag! Det är egentligen inte något speciellt med det stället, men ändå så gillar jag faktiskt det mer ät tinnis.
Brände mig igår när jag solade. Hoppas på att jag inte kommer bränna mig ännu mer idag!
Hoppas alla får en bra dag! puss

uppdateringen blir dålig nu på sommarlovet..

Jätte dålig uppdatering, jag vet! Men jag har faktiskt inte varit hemma någonting nu. I lördags vaknade jag hos min pojkvän. Cyklade hem för att byta om, sedan åkte jag direkt till stallet. Var där i ungefär 6 timmar. Jag red ut på Delikata i en och en halv timma med Johanna och Noan ;) Jätte mysigt var det! Sedan red jag även ut på prinsen.
När jag kom hem duschade jag bara, sedan åkte jag tillbaka till pojkvännen min ;)
Igår åkte jag och Tobias till tinnis. Var där hela dagen ungefär. Det var skönt, förutom att jag fick så himla ont i min mage. Det tog ungefär 4-5 timmar innan det gick över.. Sedan när vi kom hem satte vi oss och spelade spel och tog det lugnt bara ;)

Glad midsommar

Glad midsommar allihopa! Hoppas alla får en trevlig dag idag ;) Kvällen kommer tillbringas hos Wilma med lite folk, trevligt!

Möta älskling strax <3

Var inne i stan förut. Råkade få med mig en tröja, en klänning och örhängen hem... Ska inte gå på stan på ett bra tag nu känner jag! Alla pengar bara försvinner :(
Åkte sedan till stallet i alla fall. Det vart ingen fotografering tyvärr. Vi var lite för sega så vi hann inte.. Istället skrittade vi tunnelrundan barbacka. Hon skötte sig fint fint ;)
Nu ska jag gå och möta min älskade pojkvän som är framme hos mig strax! :D

Min dag i korta drag

Nu ska jag och syster snart åka till stan ;) Ska gå runt där ett tag och sedan äta någonstans.
Sedan ska jag till stallet och ha fotografering med Josse ;)
Ikväll ska jag va med min älskling :D

Övningkört!

Kom hem för ett tag sedan. Var ute vid Lambohovs övningsfält och övningskörde lite. Det gick faktiskt bra idag ;) Tränade på att stå i dragläget i en uppförsbacke. Lyckades faktiskt stå still i över 10 sekunder.
Nästa gång ska jag köra på ett militärområde så att jag får köra lite snabbare och så;)

ett försök till zebramönster..

Satt och målade mina tånaglar svart förut. Blev då lite sugen på att göra något med naglarna på händerna också då. De naglarna målade jag rosa häromdagen. Så idag latsha jag till det lite och måla ringfingernaglarna svarta med rosa streck på. Det ska föreställa zebramönster men det gör det inte haha.
Innan när jag bara hade rosa nagellack

När jag hade målat på det svarta nagellacket

Resultatet

ihop tryckt text

Jag ber om ursäkt för att texten hela tiden blir så ihop tryckt. Det är inget som jag gör faktiskt. När jag skriver mina inlägg så hoppar jag faktiskt ner några rader och så. Men sedan när jag publicerar så trycks texten ihop i alla fall. Jag har ingen aning om hur man ändrar det, så ni får försöka att stå ut ändå.

Ut i solen

God morgon!
Har ni sovit gott? Jag vaknade och hade ont i både ryggen och nacken. Måste ha legat konstigt inatt :S
Min älskling var så söt mot mig igår. Jag hade så himla ont i min mage, så jag klarade inte av att cykla hem ifrån honom igår. Då kom min pappa och hämtade mig. Sedan cyklade min pojkvän hem min cykel igår kväll, så att jag kunde ha cykeln idag. Så himla underbar han är! ;)
Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen!

Nytt!

Blommigt linne från cubus
'
H&M hade rea på bikinisar, 50kr/del
Två par vanliga svarta leggings från BikBok
Trosor från Lindex
Insektsspray, puts och ridvantar från Hööks

mycket cyklande

Okej, den här veckan har faktiskt varit sjuk. Jag har cyklat till och från Tobias hur mycket som helst känns det som! Visst det är bra, behöver få upp konditionen. Så om jag cyklar till och från honom en dag så cyklar jag ungefär 2 mil ;) tror jag i alla fall..
Idag cyklade vi in till Tornby. Gick runt på Ikano en stund. Hittade lite saker på rean ;) Tänkte visa upp sen när jag har fotat lite. Tyvärr blir det med mobilkameran..

Underbar kväll!

God morgon!
Kvällen igår spenderade jag tillsammans med mina älskade stalltjejer ♥
Vi började med en fika hos Hannish. Sedan skulle hon iväg och jobba, så vi drog vidare hem till Johanna. Där spelade vi wii just dance. Vilket roligt spel! ;) Vi höll på jätte länge och man blev helt slut verkligen. Riktigt roligt hade vi. Tyvärr kommer jag inte kunna lägga upp några bilder förrän om en vecka eller så, min syster har nämligen dom på sin dator och hennes tåg går om en och en halv timme.
Hoppas ni också hade en lika trevlig kväll igår som  jag hade!

Underbara häst

Delikata var helt underbar när jag red henne idag! :D Hon var hur lugn som helst och hon försökte inte öka farten nånting! Hon höll sig i samma lugna tempo hela uteritten. Det måste ha varit första gången som jag har ridit henne när hon är sådär. Helt underbart! :D

otur?

Skulle precis åka till stallet, så börjar det spöregna. Har väntat en stund nu, tror det har lugnat ner sig. Kanske är bäst att passa på att åka nu då?
Idag tänkte jag ta en liten sväng i skogen med Delikata. Det var JÄTTE länge sen jag red henne! Men nu kommer jag få rida henne varje dag i en vecka :) Bella åker ju till Turkiet imorgon.

Hemma från en jobbig sväng i stallet..

Har som sagt fått tillbaka min mobil nu! Pappa sa att dom hade bytt ut 10 olika saker på den :O ops.. Nemen nu funkar den i alla fall och jag är glad! Eller?
Nej, just för stunden så är jag faktiskt inte så glad när jag tänker efter.. Hästarna från Ånestad kom idag, nu är det helt fullt i stallet suck.. Det är så himla rörig! Det är för mycket folk verkligen. Sen skulle vi släppa ut dem på bete för första gången. Dom blev jätte glada, hoppas att de inte börja bråka med varandra bara eftersom det är så många nya hästar där! När vi var tillbaka i stallet fick vi höra att det var ett hål i staketet, så då åkte vi tillbaka till betet direkt. Vi försökte fånga in hästarna för att ta hem dom till stallet igen, men de ville inte, utan bara sprang runt (ånestadhästarna). Så när vi hållit på hur länge som helst så får vi höra att vi inte behöver ta hem dom. Kul att ha gått runt i högt gräs, fått hur många myggbett som helst och säkert massa fästingar, när man egentligen hade kunnat åkt hem.
Så nu är jag så himla arg på Lennart som sa att han hade kollad hagen men tydligen inte gjort det eftersom det hade varit ett stort hål i stängslet!!!

Äntligen!

Jippi! Min mobil är klar nu :D Jag lämnade ju in den på lagning för lite mer än 2 veckor sedan. Idag fick jag sms om att den var klar! Så pappa får hämta den åt mig senare, så ikväll kommer jag ha min vanliga telefon. Så glad jag är!

Jag är nog sjuk...

Jag tror faktiskt att jag börjar bli sjuk nu :( Jag känner mig väldigt hängig. Min näsa slutar aldrig rinna fast jag har snutit mig. Sedan höll jag på att dö av värmeslag hela natten/morgonen. Värst var nästan när jag cyklade, men ändå vågade jag inte ta av mig jackan ifall det skulle bli kallt utan att jag kände det så jag skulle bli mer sjuk utav det. Så jag ska snart hoppa in i en varm och skön dusch! Mitt hår behöver lite hårinpackning dessutom.
I eftermiddag kommer ånestadhästarna också. Så då ska vi släppa ut alla på betet. Jag som inte är så smart fattar fortfarande inte vart betet är.. så jag måste hänga med dit idag!

sjuk?

Idag har solen varit framme precis hela dagen! Så himla skönt. Låg och solade en stund på förmiddagen, sedan behövde jag sätta mig i skuggan en stund. Jag tror tyvärr att jag börjar bli sjuk.. Vaknade idag och hade jätte ont i halsen, det har inte gått över än. Halsen känns även lite tjock.. Sedan har jag inte känt någon ork alls idag, så har legat framför tv och tittade på film. Det känns lite tråkigt eftersom det äntligen är bra väder. Jag ska försöka orka cykla till min pojkvän senare, fast då får han komma och möta mig ;)

Hurtig!

Har precis kommit hem från pojkvännen min. Mitt busskort gick ut igår så jag fick cykla, annars hade jag inte kunnat komma hem idag. Det känns väldigt hurtigt att cykla dit och hem! Det tar kanske en halvtimme att cykla, och det kanske är en mil dit? Så då cyklade jag en mil igår och en mil idag :D Eftersom jag inte kommer få något busskort förrän skolan börjar igen så kommer jag alltså att fortsätta cykla. Det känns ganska bra att träna upp konditionen igen!

Naglarna

Jag målade ju om mina naglar igår! Min mammas jobbarkompis målade mina förra veckan, lagom till skolavslutningen. Men nagellacket började börsvinna så jag målade om dem igår. Jag gjorde fransk manikyr och satte sedan fast två "klistermärken" på båda ringfinger naglarna. Jag blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet :)
Tyvärr så kan jag inte få någon bättre bild än såhär eftersom jag inte har någon kamera..

Gratisbio

Ni har väl inte missat att man kan få gratis presentkort genom bara några klick?
Registrera dig http://gratisbio.se/?RecruiterID=67798
Sidan handlar om att man ska tjäna poäng. De kan man få genom att till exempel göra erbjudanden eller besöka hemsidor. Det är alltså väldigt enkelt att få poäng! Bara genom att registrera sig får man 50 poäng! Om man vill ha ytterligare 25 så blir ni medlemmar på den länken som jag skrev här över.
Men det är faktiskt inte bara presentkort som man kan vinna! Det är även biobiljetter och tidningspremunationer! Så skynda er och bli medlemmar och börja samla poäng redan idag!

Living the dream

Idag skiner solen! Jag vaknade för en stund sedan och ska snart gå ut och lägga mig för att sola lite. Måste ju passa på medan solen är framme. Behöver bygga på min bränna känner jag för den har lagt sig väldigt mycket nu..!

Livet är underbart när underlivet är bart

Dålig uppdatering jag vet! Men jag har verkligen inte haft tid.. Min syster tog studenten i fredags, Grattis! Sedan har även mina underbara vänner från Nynäshamn varit här :) När jag tänker efter så har vi väl inte gjort så mycket, det blev lite party och så. Men kul hade vi i alla fall :)

Sov hos min pojkvän inatt. Är super trött, vi gick upp vid 8 för att han skulle jobba. Men jag är ändå för pigg för att kunna somna om nu.. Ska hoppa in i duschen nu och sedan måla mina naglar hade jag tänkt. Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på ;)

You and me forever

Idag har vi tillbringat 13 månader tillsammans fulla av kärlek. Vi har delat både glada och sorgliga stunder tillsammans och fler lär det bli. Jag älskar dig över hela mitt hjärta och tillsammans klarar vi allt. Det kommer alltid vara du och jag Tobias ♥

FAN!

Kan man ha mer otur!? Självklart så finns inte den klänningen i S som jag behöver! Har varit i 4 olika BikBok butiker men den finns inte i någon utav dem! Jag som verkligen vill ha den klänningen... :( Jag får trösta mig med att jag har fixat naglarna! En på min mammas jobb går en kurs där man lär sig, så hon provade på mig och min syster. Det blev ganska snyggt faktiskt :) Peppar nu på skolavslutningen som är om TVÅ dagar! :D

söt klänning!


Jag har blivit kär i den här klänningen ♥

tomat, igen...

Idag har solen skinit! Jag och älsklingen åkte till johannelund för att sola och bada. Vattnet lockade inte så värst mycket så det blev mest solande, fast vi doppade oss faktiskt. Vi låg där i över 4 timmar tror jag, och vi trodde att solen inte tog något. Så fel vi hade... När vi kom hem såg vi hur RÖDA vi var! Jag har bränt mig i ansiktet, halva ryggen?, halva magen?, armarna och låren :O Det jag inte förstår är hur jag bara kan ha bränt mig på halva magen och ryggen. Svider gör det i alla fall något otroligt! Så nu kommer jag ha en fin bränna efter min bikini och jag kommer säkert hinna flagna lite snyggt lagom till skolavslutningen! Vad bra allt går känner jag :P
Jag är mer röd än vad som syns i camen...

födelsedagsfirande

Igår blev det två födelsedagsfirande på en dag. Var först hos mina kusiner och firade Fredrik som fyller 15 år idag. Grattis! Åt fika och mat, sedan tog vi även en skogspromenad med hunden. Innan vi åkte hem svängde vi in på vingåkers factory outlet. Fick en adidas tröja som faktiskt kostade 250kr bara! Sedan fortsatte vi hemåt. Fast det blev ett till stopp, den här gången av polisen.. Pappa skulle precis köra om en bil och därför åkte lite för fort, en polis sprang ut på vägen och vinkade in oss till sidan. Det blev lite böter på det där tyvärr.. När vi äntligen kom hem gick jag och Tobias till Jessica för att fira henne. Där blev det fika igen och även kubbspel. Den här gången vann vi två gånger över henne och Linus!! :D Bäst är vi! På kvällen tog vi sedan en långpromenad. Det var faktiskt jätte skönt :)

morgonpigg?

Godmorgon! Ligger i sängen och är för pigg för att somna om. Min pojkvän ligger bredvid i en djup sömn..  Jag ska låta honom få sova en liten stund till. Sedan måste vi börja göra oss i ordning och packa lite för sedan ska vi åka och bada! Varken han eller jag har gjort det i år än, så vi kände att det var dags nu ;) Hoppas ni får en bra dag! Tänkte berätta lite om gårdagen innan vi sticker ;)

bilder :)

Har fått bilderna från idag nu, inte så många och min fina pojkvän ville inte vara seriös på nån bild men ändå :)

Värme

Den här dagen har varit så fruktansvärt skön! Vaknade upp hos min älskade pojkvän. Åkte till skolan för att gå en promenad på idrotten. Sedan åkte jag tillbaka till pojkvännen min. Låg och hade det skönt ett tag i solen, ytterst mysigt! ;) Åkte sedan till stallet på kvällen. Det är så skönt att rida då, solen skiner men man svettas ändå inte ihjäl. Tog en liten uteritt med Hanna och Ac!
Visar bilder från dagen när jag har fått dom :)

Ledig!!

Idag är jag ledig! :D Är klar med de kurser som vi skulle ha idag. Så snart ska jag åka in till stan och träffa pojkvännen. Vi ska äta och shoppa lite :) Ha en trevlig dag!

RSS 2.0