tjoho :D

först åkte jag, bella, karin och johanna till doris! fick först skjuts in till resecentrum, sen tog vi tåget till vikingstad sedan tog vi landsbussen till doris. hihi fick åka den bussen gratis.
när vi var framme tog vi en långpromenad med hennes vovvar till sjön, där vi tog massa passa bilder!
sedan åt vi och efter det fortsatte vi med fottandet. innan vi var tvugna att åka hem hann vi även med att köra pendeln, fast anden tyckte att jag var dryg som höll på med min mobil igår när vi körde så hon ville inte svara på några frågor om min hehe.
bussen till tåget skulle inte gå förrän vid 8 så vi fick skjuts dit, sedan tog vi tåget till linköping och sedan bussen hem.

hann typ bara äta sen åkte jag och karin till stallet. blev en snabb borstning och sedan skrittade vi en sväng barbacka. det var väl menat att den svängen skulle bli lugn och så, men nej. när vi kom till fältet stannade dom och vägrade gå frammåt. dom höll på att larva sig i säkert en kvart asså, men till slut fick karin fart på amal så vi galloperade sista biten av fältet. sen när dom märker att vi är på väg hemmåt så kan dom gå normalt så då bestämde vi oss för att ta vägen igenom skogen istället. när vi sedan har kommit ut på grusvägen igen kommer två galningar på moppe i full fart. både herkules och amal får panik och börjar springa på sidan mitt på vägen, jag kunde tillslut styra ner herkules i ett dike annars hade han säkert blivit påkörd för att dom bromsade inte fast dom såg oss. men karin kunde inte styra ner någonstans så dom var jätte nära på att köra på amal. jävla galningar asså! sen så såg hästarna att dom svängde in på vägen förbi stallet så när vi var vid stallet vägrade dom gå igen för att dom var rädda stackarna. men till slut gick det, efter inte lika lång tid som förra gången. idag har vi iaf lärt oss att ta med spö även om det bara ska vara en skritt runda.


Min jul

Julafton
åkte först en sväng till stallet för att ta hand om Herkules :) sedan åkte familjen till mormor och morfar och var där tillsammans med farmor och farfar :)

Juldagen
hade en mysdag med Tobias :)

Annandag jul
vaknade brevid min älskling :) sedan gick jag till stallet eftersom låset till cykeln hade fryst. red en kort uteritt på Herkules, shit vad jobbig han var! han vägrade gå frammåt och istället så småstegrade och backade han på tre ställen. sen åkte vi iaf till farmor och farfar och fira lite jul. sedan åkte vi en sväng på mellandagsrean eftersom att det blir väldigt långtråkigt hos farmor och farfar när alla gammla är där.  

Söndag
åkte till sharpman med Bella och pappa,där köpte jag ett par ridstövlar. sedan åkte vi till hööks och köpte ett hals fleecetäcke och schabrak till Herkules :) sedan åkte jag till stallet, Tobias kom och kolla när jag red och självklart gick det sämst.

4:e advent

bra start på lovet. åkte till stan med Ebba igår, inhandlade en julklapp sedan åt vi på ming och snacka om allt möjligt. sedan drog vi oss till pulkabacken med Jessica och Annie. det var riktigt kul, verkligen jätte länge sen som jag åkte pulka. sedan gick vi hem till Ebba och drack varm oboy, spela spel och snacka. trevlig dag med underbara människor!

idag ska jag åka till stallet, det blir nog över hela dagen nästan. ska rida dressyr i ridhuset, sen måste alla hans saker putsas å sånt. med det blir mysigt.

måndag

har vaknat på fel sida idag, har varit tjurig på allt och alla känns det som. men allt har bara blivit så fel idag.
jag vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte hade min underbara pojkvän att vända mig till, du betyder verkligen allt för mig ♥

har varit i stallet idag, men det var så halt ute så det gick inte att rida eftersom vi inte har några broddar på Herkules. så det blev en promenad till ridhuset med karin så att vi kunde boka det till onsdag, så då blir det lite dressyr det ska bli kul. jag älskar att vara i stallet, både pollen och folket får en på bra humör ♥

bara fyra dagar kvar i skolan innan lovet!!!

snart lov :D

tog sprutan igår så är lite öm i armen idag, men inte så farligt ont som andra har verkat fått. har heller inte blivit sjuk, det är bara nu som jag har fått ont i huvet å sådär. trodde att jag skulle bli jätte sjuk, men jag hade vist tur :) men har ändå bara varit hemma och tagit det lugnt idag. har faktist bakat julgodis med familjen hihi

snart kommer min älskling hit, blir säkert en myskväll. antar att båda är ganska trötta efter så lite sömn som det blev inatt. vaknade vid halv 6 och var jätte pigg, tittade lite på barnprogram och åt sedan frukost, sen kolla vi på film sen äntligen kunde vi somna om.

nu är det bara en vecka kvar i skolan, sen är det JULLOV!!!


7 månader ♥

Everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so
I can't let you go.
Want you in my life


Tobias ♥


bajs på allt i skolan just nu

försöker plugga men det går inte för mitt illanmående. har iaf lyckats göra lite matte. frågan är hur man ska hinna med allt som är till nästa vecka. i helgen kommer jag inte hinna emd att plugga så pass mycket som jag skulle behöva eftersom att jag ska skritta fram och tillbaka från ånestad båda dagarna + att göra Herkules fin inför showen.

måndag: matteprov
tisdag:spanska gramatik
onsdag:biologiprov
torsdag:idrott läxförhör
fredag:engelskaboken, romanredovisning
vet inte om det är ännu mer.

blev en mysig kväll igår på tomtenatta med Tobias iaf, och ikväll ska vi se på idol och skräckis hihi.

kaaaaaaalt!

skola som vanligt, men skönt med en kortis dag, 8.30 - 12.20 (Y). sen åkte jag till stallet och vi tog en skrittrunda i det iskalla vädret. första gången som jag satt på Herkules hemma, kul. men i helgen blir det mer, då ska jag skritta till ånestad och tillbaka lite. sen när jag kom hem satte jag mig i bastun direkt för att värma mig. sedan satte jag igång med att kolla på ensam hemma som jag sedan skrev en filmanalys om till våran tidning, så nu är jag klar med den. nu ska jag bara slappa innan jag går och lägger mig.


RSS 2.0