Min älskling ♥

Var och lämnade min älskade Herkules igår. Dagen blev allmänt deppig och många tårar föll. Det är så hemskt att lämna någon man älskar så mycket! Alla dagar som jag har haft tillsammans med min älskade häst har varit underbara! Han är verkligen super! Hoppas av hela mitt hjärta att han kommer till något bra ställe nu, vill faktiskt inte att han ska stå hemma, han kommer bli helt förstörd..
Han märkte direkt att något inte stämde när pappa kom med transporten igår. Vi hade honom lös så att han fick beta, men så fort han fick syn på transporten sprang han iväg. Tyckte verkligen synd om honom. Sedan gick det bra att lasta honom och så. Han blev väldigt nervös innan vi åkte bara. Så hemskt allt kändes. Det var som att lämna en del av mitt hjärta. Jag älskar verkligen dig Herkules! ♥

otur igen.. !

I morse när jag hade matte började min telefon helt plötsligt sluta fungera! Jag varken tappade den eller tröck på någon konstig knapp. Så helt plötsligt började skärmen antingen bli helt svart eller så blev den konstig med olika färger och bilden rörde på sig. Så på lunchrasten gick jag till 3butiken och dom provade att uppdatera den, men det hjälpte inte. Så nu på kvällen åkte jag tillbaka dit med pappa, eftersom det är han som står på mitt abonnemang, så nu är mobilen på lagning! Har nu en lånemobil som jag inte alls fattar mycket av!

Låt det aldrig bli söndag..

Efter att varken gårdagen eller den här morgonen har varit alltför bra så hoppas jag verkligen på att kvällen kommer bli toppen! Då blir det party med stalltjejerna! ♥ Jag tror att det behövs, att vara med några som förstår en.
Jag älskar dig Herkules♥

I wish the time could stop

På söndag åker Herkules hem till småland igen. Det är så jobbigt att man fäster sig vid en häst så mycket, det blir så jobbigt när de åker sen. Jag önskar verkligen att han kunde stanna för alltid, men det funkar inte så. Jag älskar verkligen Herkules! Han är så otroligt bra! Vill inte lämna honom..

Sol ute

Godmorgon sötnosar!
Sovit gott? Det har jag, eller jag vaknade ganska tidigt och kunde inte somna om.. Har inte orkat gå upp än, så ligger i sängen och skriver på min romananalys som ska vara inne på söndag. Ska snart börja göra mig i ordning för att sedan dra mig mot skolan ;)

GRATTIS :D

Stort grattis till min älskade pojkvän som fyller 18 år idag :D

Gårdagen

Var som sagt med Jessica, Tobias och Linus igår :) Vi åt grillat, spelade spel och hade det allmänt roligt. Sådana här dagar vill jag verkligen ha oftare!
Jessica och Linus

Älskling och jag

vi igen ;)

Naaw


Överglad Jennifer?


ett tag sen..

Nu var det några dagar sedan som jag bloggade. Har inte haft tid den här helgen faktiskt. Idag har jag ridit Herkules och sedan kollar tävlingar på hemmaplan :) Sedan har jag även pluggat. Har en uppgift som ska in idag och jag är fortfarande inte klar! Måste skriva en sammanfattning..
Hade en jätte mysig kväll igår med Tobias, Jessica och Linus :) Mer om det kommer i ett annat inlägg lite senare.

Värme!

Klockan är 10 och det är fortfarande 18 grader ute! :D Det är underbart varmt ute nu. Idag har det varit 30 grader och knappt någon sol, helt sjukt asså! Såg förut idag att jag har börjat få fräknar också. Väldigt somrigt, men jag tycker inte att jag passar i det..
Tog en härlig uteritt på Herkules idag. Det var första gången som jag red i bara t-shirt, och då var ändå klockan runt 6. Hoppas verkligen att det här vädret håller i sig! Måste ju hinna ta första doppet innan skitvädret kommer tillbaka :D

Vädret?

Sveriges väder är verkligen konstigt! När jag åkte till skolan i morse var det 20 grader. Sedan tror jag att det har varit så varmt ungefär hela dagen. Fast det har inte varit någon sol idag utan bara molnigt. Sedan på eftermiddagen har det åskat jätte mycket. Mellan tre och halv fem ungefär så regnade det även jätte mycket. Jag hade ju turen att rida i padocken just när det åska och regna.. Sedan när jag åkte hem från stallet vid halv 6 ungefär så var det fortfarande 20 grader. Konstigt..

Underbart väder ;)

Det har varit jätte bra väder nu på eftermiddagen/kvällen, det är fortfarande 21 grader och klockan är snart 9 ;) Jag och Karin passade på att ta en spä uteritt. Det blev nästan bara galopp men det gick riktigt bra faktiskt. Delikata galopperade jätte lugnt på vägen bort, sedan när vi vände gick det lite snabbare hehe. Blev alldeles slut efter ritten! Svetten bara rann hehe..
Nu ska jag plugga en liten stund, sedan kommer min älskade pojkvän ;)

My day

Idag har jag varit i skolan, segt efter ett mini lov! Vinkade av min älskling vid tåget på lunchrasten, han skulle åka och mönstra. Vad saknaden är stor redan, det blir det så fort jag vet att han är långt ifrån mig. Nu blir saknaden ännu större också eftersom jag inte har hört någonting ifrån honom, och inte kommer göra det förrän imorgon kväll heller. Får spendera mycket tid med honom sen när han har kommit hem! ;)
Efter skolan åkte jag till stallet. Herkules hade rullat sig i leran, tog sin tid att få bort det. Det är inte alls kul när de rullar sig, men man får väl tänka att de har haft det skönt ute i hagen ;) Sedan drog nästan hela stallet iväg på en skrittrunda. Det blev alla hästar förutom Amal och Isolde. Tycker att vi borde ta fler uteritter med hela stallet. Jätte mysigt ju! ;)
Nu har jag suttit med både engelska och biologi. Det har gått ganska hyfsat faktiskt. Men är riktigt trött nu! Så får göra klart resten imorgon. Synd bara att jag kommer hem sent från stallet då. Slutar skolan sent så kommer inte komma iväg förrän vid fem tiden, sedan kommer spånet som måste ösas också. Ja ja, det får gå som det går med pluggandet. Kanske hinner något innan skolan imorgon, börjar inte förrän 12.15 då ;)

Hästdag

Har precis kommit hem från Gunnorp. Det har varit hopptävlingar där idag så Bella, Karin och Ebba har tävlat. Jag var där och tog lite bilder. Kanske lägger upp några senare om jag orkar ;) Nu ska jag bara äta och byta om och sedan åka vidare till nästa stall. Ska ju rida Delikata idag och Lasse ska titta. Så ska försöka hinna bli klar med Herkules innan ridningen så att det inte blir så sent i stallet idag. Igår lyckades jag att vara i stallet i ungefär 5 och en halv timma. Riktigt så länge har jag inte tänkt att stanna idag ;)

Nervös!

Vad nervös jag är! Imorgon ska jag rida Delikata när Lasse tittar på. Hennes ägare ville se hur jag och min syster rider henne. Bara för att han kommer titta så kommer det ju gå så himla dåligt!
Jag red henne idag för att känna på hur hon är i ridhuset, hade inte gjort det tidigare. I början var hon lite jobbig i traven, ville bara springa på. Men i slutet gick det jättebra :) Då kunde hon trava jätte långsamt! Satt bara och log i slutet, så himla mysig är hon att rida ju :) Hoppas bara på att det kan gå lika bra imorgon som det gjorde i slutet idag. Sen så får vi hoppas på att vi får hoppa henne för Lassegubben.

Min älskade Herkules ♥

Den här dagen har varit jobbig.. En tjej kom som sagt för att provrida Herkules. Enligt hennes morfar var hon ungefär världens bästa ryttare, men när man såg henne rida var hon låångt ifrån det. Hon red runt med lite halvlånga tyglar. Hon var lite för stor för honom och så berättade dom att hon brukade rida en b-ponny förut. Asså shit jag förstår verkligen inte det, hon måste ju ha nuddat fötterna i marken då!? Vill inte att hon ska ha Herkules, men tyvärr så verkade det som att hon gillade honom :( Jag känner nästan så som Johanna sa: det kan kännas bättre att lämna honom till Gert och sedan inte ha en aning om vart han hamnar än att man vet att han kommer till någon som man inte vill ska ha honom.
Det värsta av allt är att vi ska lämna honom om 2 veckor redan!!! Jag blir så himla ledsen av att tänka på det. Att man kan fästa sig vid ett djur så snabbt. Jag har hela tiden tänkt det är långt kvar tills vi ska lämna tillbaka honom. Men nu är det inte alls långt kvar! Jag älskar verkligen den hästen, han är så himla underbar på alla sätt och vis ♥

bläääää

Usch, imorgon kommer det en tjej som ska provrida Herkules. Det känns verkligen inte bra! Hennes morfar har ringt hit några gånger och det ända han frågar om är hur han är i hoppning och tävling. Ingenting om hur han är i dressyr, uteritt eller bara allmänt i stallet. Tjejen är 13år, 170 lång och har ridit i fem år. Hon ska bara ha honom att tävla med verkar det som. Han kommer bli helt förstörd stackarn. Vill verkligen inte att hon ska provrida honom, han har precis varit halt. Den här veckan har vi börjat sätta igång honom igen. Slår vad om att det är någon liten äcklig fjortis som vill ha honom. Ne usch!

Vill ha!

Kollade runt lite på nelly.com förut idag. Såg att de säljer speciella nagellack och brickor som jag så gärna vill ha. Jag har bara sett att de säljer det på nagelbolaget.se förut. Med brickorna kan man göra så himla snygga mönster på naglarna med hjälp av en stämpel, jag har velat köpa sådant i kanske 2 år. Men det är ganska dyrt. Men eftersom jag tycker att det är kul att hålla på med naglar, fixa och måla dem osv, så ska jag köpa något sådant set någon gång! Tänkte visa några bilder som jag har tagit från nagelbolaget.se.
sådana set kan man köpa.

sedan stämplar man på motivet på naglarna.

Visst vill man bara beställa det när man ser hur fina naglarna är!? :D

Propp mätt!

Har varit och ätit lunch hos Tobias mormor. Hon bjöd på smörgåstårta, mycket gott! Fast jag mår fortfarande lite illa för att jag åt för mycket :P
Nu sitter jag och pluggar, har ganska mycket som jag ska försöka bli klar med den här helgen. Därför kände jag att det var bäst att sätta igång redan nu. Ska redovisa om två författare och var sin berättelse till dem nästa torsdag på engelska! Inte det lättaste eftersom jag verkligen suger på engelska. Så måste bli klar med det jag ska säga så att jag bara kan öva nästa vecka.

Ska titta på film med Tobias nu ;) är fortfarande helt slut efter våran brottningsmatch som vi hade för kanske 2 timmar sen? Fast det är ju inte så konstigt att jag är trött, vann ju ;)

Herkules!

Här kommer bilderna som togs igår :)
Ni får ursäkta bildkvaliten, vi hade ingen kamera med oss så mobilen fick duga. Ni får även ursäkta för att bilderna inte blev så bra alls, Herkules ville inte riktigt vara med på bild.. ;)

Mysig ridtur i härligt väder

Har precis kommit hem från stallet. Råkade vara där i 4 timmar ;)
Red ut på Delikata tillsammans med Annika och Vollan. Det gick ganska bra faktiskt. Bättre än vad jag hade trott i alla fall. Hon var för det mesta ganska lugn, jätte skönt ;) Det blev en rolig och mysig uteritt.
Sedan hängde jag med syster som skulle ut och gå med Herkules. Vi stannade inne i en skog där det var fullt med vitsippor och tog några bilder, kan visa dem lite senare när jag har fått bilderna ;).
Nu sitter jag och pluggar. Som vanligt... Det känns verkligen som att jag gör det hela tiden. Men det måste ju göras, vill ju faktisk få bra betyg. Men snart är det sommarlov! Får tänka så, att jag måste plugga järnet nu så får jag lov som belöning ;)

SOOOOL!!

Älskar vädret idag! Satt ute i solen ett bra tag innan jag åkte till skolan. Så himla skönt! Vill ju bli brun, det känns som jag inte får mer färg fast jag har solat solarium och så suttit i solen. Men får hoppas att det kommer snart!

Pictures

det här fina halsbandet fick jag i 1års present av Tobias ;)

god morgon!

Har precis kommit hem från pojkvännen. Sov ju där inatt, men eftersom jag inte börjar förrän kvart över tolv så åkte jag hem för att göra mig i ordning. Har precis bytt om och ska nu försöka göra något med mitt hår. Ska även försöka hinna sola lite innan skolan ;)

:)

Ska ta en uteritt på Herkules idag. Ska äntligen få galoppera lite på honom ;) Saknar verkligen att rida den hästen ordentligt! Sedan ska jag och Tobias sola i stan, sedan vidare hem till honom så sover jag där inatt ;)

Jag älskar dig!

Firade ju min och pojkvännens 1års dag igår. Vi åt på kniv å gaffel, mycket gott! Sedan gick vi på bio och såg Terror on elm street. Den var bra med läskig haha. Satt och hoppade till hela tiden ungefär. Men Vi hade oturen att sitta bredvid ett par där tjejen tittade på oss hela tiden. Hon inte bara tittade hon stirrade! Hon måste seriöst ha missat halva filmen så mycket som hon tittade på oss. Helt störd. Mellan maten och bion så hade vi ganska mycket tid på oss, så då gick vi och solade. Vill ju hålla kvar den lilla bränna som jag har haha.
¨

8/5-09 då vi två blev en

Idag har jag och pojkvännen min varit tillsammans i ett år :D Det är nästan ofattbart, det känns som det var igår vi blev tillsammans jag kommer ihåg den kvällen så väl :) Jag älskar verkligen Tobias från djupet av mitt hjärta och det kommer jag alltid göra ♥ Vi två för alltid hjärtat!

7 maj 2010

Det här har inte varit min dag idag känner jag. Har inte varit på humör alls. Nu sitter jag med huvudvärk och en klump i halsen, utan att riktigt veta varför. Det bara blev så efter att mamma kramade om mig och så.
Hade både Herkules och Delikata idag. Så tillbringade ganska mycket tid i stallet, ganska skönt faktisk. Gick och betade med dem, synd att det inte var så bra väder annars hade man kunnat sitta i gräset och titta på när dom glatt äter gräs. Istället fick jag typ stå och frysa, det blåser så himla kallt!
Herkules njuter av solen



God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon kommer jag ha fullt upp hela dagen. Först är det skolan, ska ha utegympa och jag har inga hela skor att ha, panik. Sedan ska jag gå en snabbis på stan med pojkvännen. Sedan ska jag dra mig vidare mot stallet. Har både Herkules och Delikata imorgon. Men båda två får lite vilodag så det kanske inte kommer ta så lång tid i stallet trots allt. Sedan på kvällen ska i alla fall jag, Bella och Karin till Hanna. Ja som sagt, fullt upp :P

Bby

På vägen hem från skolan idag stannade jag vid netto och köpte massa godis som jag och pojkvännen ska mumsa på på lördag ;) Då är det våran 1 års dag, vad snabbt tiden har gått! Kommer fortfarande ihåg dagen då vi träffades som om den var för bara några veckor sedan. Så på lördag ska vi fira med restaurang, sedan ska vi gå på bio och se en skräckfilm. Sen så har jag även köpt en liten sak åt honom ;) men det tänker jag inte berätta vad det är hehe. Det bästa med min pojkvän är att jag älskar honom bara mer och mer ju längre tiden går. Jag älskar dig så otroligt mycket Tobias <3
Kärlek

Vår!

Idag är det soligt ;) Jätte skönt ju! Släppte precis ut mina marsvin i gräset. Dom tycker att det är så skönt med vår så att dom får komma ut och äta gräs.

bild från i somras.

så hemskt!

Min pojkvän berättade precis att en kvinna har blivit våldtagen i Ekholmen. Det hände vid grillplatsen i skogen ovanför Fredriksbergsskolan. Det är läskigt att det har hänt något sådant så nära där man bor. Det kunde lika gärna ha varit jag liksom. Gick ju själv på den skolan när jag var mindre, då var man ju uppe vid den grillplatsen ibland och lekte. Hoppas verkligen att de som gjorde det åker fast!
http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=5194758&date=&menuids=
på den här länken är artikeln

Herkules är bäst!

Kom hem från stallet för ett tag sen. Skrittade och travade på Herkules idag, jag kunde faktiskt inte känna att han var halt ;) Hoppas det är så att han bara har blivit stel. Ska ta en lite längre runda på honom imorgon så att han får trava lite mer. Det är så himla roligt att äntligen kunna få rida på honom igen :) Det var verkligen sjukt länge sedan! Imorgon blir det även 5års kalas i stallet, Charina fyller år så då blir det tårta. Det är mysigt när alla i stallet fikar och pratar. Synd bara att Sandra och Bella har flyttat..

4 maj 2010

Hade de sista nationella proven i engelska idag. Det gick skit men det känns ändå bra att de är över nu. Får verkligen hålla tummarna på ett G nu! Sedan var jag tvungen att åka hem, hade så himla ont i magen. Hade det redan i morse men var ju tvungen att göra nationella provet. Nu har jag försökt plugga, det är lite jobbigt eftersom magen inte har gått över än, men jag måste ju.. Ska snart hänga med mammsen till affären så jag får lite frisk luft, kan behövas känner jag. Synd bara att solen har försvunnit.

Gratis!

Vem gillar inte när saker är gratis? Bli medlem på gratisbio och du kan få hem gratis presenkort i brevlådan. Det finns affärer som passar alla, så varför inte bli medlem? Om du blir medlem genom den här länken: http://gratisbio.se/?RecruiterID=67798 så kommer du även få fler poäng att börja med. För er som aldrig har hört talas om den här sidan förut så samlar man poäng och det är gratis. När man har kommit upp i en viss summa med poäng så kan man växla ut poängen mot ett presentkort.


Tomat?

Okej idag har solen tagit på mig i alla fall. Ser just nu ut som en räka och det svider. Hatar att bli bränd. Fint lagom till skolan imorgon också. Man kan till och med se att jag har solat med halsband på mig..

Grattis Amanda!

Vaknade upp hos min älskling idag ;) Men var tvungen att gå upp tidigt för att ta bussen hem vid halv 9. Min lillasyster fyller 13 år idag så behövde vara hemma skapligt för att fira henne. Nu sitter jag och pluggar inför matte provet imorgon. Ska snart gå ut och sätta mig i solen. Det är så bra väder idag! inga moln på himlen ;) Så hoppas man kan få lite färg idag!

1 maj 2010

Hoppas alla hade en rolig valborg! Själv så var min kväll ganska bra :)
Nu sitter jag lite men läxer, har matteprov på måndag.. Ska snart åka hem till min pojkvän och sova där inatt :) Tyvärr så blir det hem ganska tidigt imorgon för då fyller min lillasyster. Idag har jag städat mitt rum! Var tvungen för att jag skulle byta sängen idag. Så åkte hem till älsklingen och hämtade hans systers säng som jag skulle få. Vi åkte hem med den till mig och sedan tog vi min gamla säng och åkte ut till vårt sommarställe med den. Allt det där tog ungefär hela dagen. Men bra blev det :)

RSS 2.0