1 advent

idag blir det verkligen plugga hela dagen nu, igår blev det inget gjort för att jag fick ont i magen och mådde illa igen, gör det verkligen jätte ofta nu för tiden. skulle även gärna vilja hinna måla mina naglar, dom har blivit så fula nu.

nästa helg ska jag ÄNTLIGEN få rida Herkules! eller skritta till ånesta, men ändå. jag har verkligen saknat att få sitta på hästryggen, det ska bli jättekul!

grattis♥

har precis kommit hem efter att ha tittat på fotboll i kanske
4 timmar. när mamma och pappa kom för att hämta mig
kom dom på att dom också ville se honom spela, så vi gick
tillbaka och kolla färdigt. det är något jag aldrig mer ska
göra om iaf. när alla andra på läktaren är tysta sitter mamma
å skriker, mina föräldrar går verkligen in för att hejja, vilken 
är väldigt pinsamt. de vann hela cupen och Tobias är bäst i mål!
nu väntar jag på att han ska komma hit så ska vi mysa med
ben & jerrys :)




ska snart åka till ryd och kolla när min älskling spelar ♥


pluuuuugg

nu är två utav fyra prov den här veckan gjorda! nu är det bara dom svåraste kvar som jag knappt har hunnit plugga något på.. det var egentligen tänkt att jag bara skulle ha tid för kemiprovet nu, men sen så fick jag ju reda på att jag på att jag måste göra engelskaprovet imorgon också, för det gick inte att skjuta upp mer. lärarna förstår inte att min kropp fortfarande inte är helt återställd än, och den där planeringen som dom skulle fixa åt mig det var nog bara skitsnack. måste börja plugga nu då, lär väl vara klar vid midnatt :/ om ens det..

lördag

vaknade brevid min älskling idag, älskar verkligen såna morgonar! efter att vi hade gjort oss i ordning å så så hängde han med mig till stallet. borstade och gick med Herkules. det gick bra, men han blev lite nervös och stirrig när han såg allt folk som var vid ett hus som hade julmarknad ungefär 100 meter ifrån stallet.

sen åkte vi hem å duscha och gjorde oss i ordning, för sen åkte vi in till stan för att äta på kniv och kaffel med familjen och framor å farfar. tredje veckan i rad som jag äter på restaurang, gott!

när vi hade ätit klart gick jag och Tobias vinterljuset. den kartan som vi fick måste det ha varit fel på asså, missade flera stycken. men det va mysigt.

Jennifer is clever!

okej jag kan väl inte påstå att jag har varit så smart faktist. när jag har smsat Bella så har jag fått leveransraport, men smsen har ändå inte kommit fram under kanske en veckas tid. sen igår när jag smsade och frågade om hon hade slagit in pappas paken, så fick jag svaret:

vet inte vem du är. har fått flera sms från detta nummer sluta skicka till mig. Ch

och jag bara shiit. jag har alltså skickat sms till fel person! jag höll på att dö. sen när Bella skulle kolla ifall det var hennes nummer, så är det någon som har ändrat på mig mobil. någon har satt Bellar nummer som privat och skrivit till något okänt nummer på hennes namn. kan inte säga annat än att det var pinsamt! men shit vad vi har skrattat åt det haha.  

måste ju säga grattis till pappa som fyller år idag :D


måndag

vakna med träningsverk i ljumskarna och i magen efter den pytte lilla stund jag red igår, mycket konstigt måste jag säga. det märks att jag inte har ridit på sjukt länge.

nu är det en hel kvälls pluggande framför mig, jag nästan hoppar av lycka. har ett jätte svårt biologiprov på onsdag, men sen fick jag även reda på att vi måste skriva en insändare som ska skickas in till någon tidning senast söndag, den måste jag verkligen börja med. det är inte lätt att koma tillbaka till skolan efter att man har varit sjuk i 3 veckor.

I already miss you

usch vilken jobbig dag det här har varit. gick upp kvart i 7 för att vi skulle vara i stallet halv 8, så vi skulle hinna göra iordning amulett å allt för att vi skulle lasta honom klockan 9. vi blev lite sena i planeringen men som tur var så var Amulett jätteduktig på att gå in! han gick nästan in direkt, när vi skulle hämta honom kanske det tog en halv timma. men stackarn fick näsblod för att han var så stressad, han kände redan från början när vi bara tog ut honom i gången att något skulle hända idag.

när vi äntligen kom fram så fick vi först provrida Herkules, han hade inte blivit riden sen augusti, men när man har fått bort lite av magen och fått igång konditionen så kan han nog bli riktigt fin. efter dom 10 minuterna eller vad det var jag red så blev mina ben helt slut verkligen. mamma tror inte att min kropp kommer vara helt återställd förrän vid jul, det känns riktigt jobbigt för nu när vi har tagit med en häst som vi kan rida på så får jag inte rida. men jag kommer iaf börja vara i stallet minst en dag i veckan och ta hand om honom själv. det skäns skönt iaf.

nu på kvällen har det blivit tårar och att plugga till biologiprovet. det är verkligen hemskt att bli av med någon som man älskar.

 
(bilden på Herkules är gammal)

<3

dagen började bra, åt på restaurang med familjen, mormor, morfar och kusinerna. på vägen hem stannade vi i norrköping och jag köpte en klänning som jag verkligen har velat ha.

sen blev det jobbigare.. åkte till stallet och det var sista kvällen med Amulett. vi gick en promenad sen fick han en ordentlig ryckt. sen fixade vi alla grejer till imorgon. hoppas bara på att han är lättare att lasta imorgono än vad han var när vi hämtade honom. för nu kommer jag knappt kunna hjälpa till för jag har typ inte någon ork i mina armar.

det käns så hemskt att bara lämna tillbaka dig. har verkligen fäst mig vid dig. dom här tre månaderna med dig har varit underbara, du är så speciell på ett väldigt positivt sätt. jag hoppas verkligen att du blir frisk snabbt.
älskar dig Amulett <3


it was a good day!

värd skoldag måste jag säga. börja 10.50 titta på film och slutar 12.05, kändes ganska onödigt. åkte iaf hem och gjorde lite matte, så nu ligger jag inte lika mycket efter, fast fortfarande efter. sen blev det ikano, var tvugna att köpa nya täcken eftersom att Amulett har varit duktig å tagit sönder fleecetäcket sen behövde vi ett vintertäcke. sen köptes även en present till pappa som fyller år nästa vecka.

på kvällen åkte jag och tobbe in till stan å körde biljard. haha jag suger verkligen på det! när han har fått ner alla bollar och har vunnit så har jag fortfarande alla mina kvar. trodde verkligen inte att man kunde vara så dålig. sen åkte vi hem till mig och kollade på idol å så :)

blev en bra dag trots att det är fredag den 13e, bara det att jag är sjukt trött i mina ben. behöver verkligen få upp konditionen igen.

                                                            


My angel♥

jag hatar såna här dagar när man bara känner att allt blir skit, man blir ledsen men vet inte varför.. det är såna dagar som jag önskar att du fanns här, så att jag kunde gräva ner mitt ansiktet i din lurviga päls. du kunde alltid trösta mig när jag var ledsen, man blev glad bara av att se dig. jag kan fortfarande vara beredd på att höra dig skälla när någon smäller i dörren eller tappar något, men hör aldrig något. du kommer alltid att finnas i mitt hjärta Skorpan


Amulett ♥

så, då var det typ bestämt att Amulett lämnas tillbaka på söndag, sorgligt nog. kommer verkligen att sakna den ponnin han var underbar på alla sett och vis! troligtvis får vi istället hem Herkules som det var menat från början att vi skulle provrida, fast det blev aldrig så. undrar hur det kommer gå för mig att provrida honom på söndag, när jag egentligen inte får anstränga mig och att min kropp är helt död efter all feber. bara jag inte ramlar av eller något sådant så att det skadar min lever ännu mer. kommer iaf hjälpa till med att borsta Amulettisen imorgon, det var riktigt länge sen, man saknar honom så sjukt mycket.

har även varit i skolan idag, första gången på tre veckor ungefär. det va ganska skönt att komma tillbaka, men ser verkligen inte fram till alla prov som måste göras. även fast det var en kort dag idag så blev min kropp helt död, fast det kan bero på promenaden till och från björkö.

funderar faktist på att sova nu, så att jag är pigg i morgon.



Friskare nu

första gången på väldigt länga som jag sov hela natten, väääldigt skönt måste jag säga. hoppas på skola imorgon, är trött på att vara hemma hela dagarna nu. känner mig mycket piggare å så, det enda problemet blir nog bara hur jag ska orka gå i trapporna i skolan, men jag ska nog fixa det. har missat så sjukt mycket som jag måste jobba ikapp. så kommer säkert få sitta med en hög läxor och prov att plugga till några veckor framöver...

nu är iaf min älskling på väg hit :) <3

I will always love you!

6 underbara månader med min Tobias idag :)
dagen firades med att först äta på ming och sedan ha en mysig kväll hemma :)
jag älskar dig otroligt mycket <3



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0