Nationella prov

USCH! Har nationellt prov i matte C idag! Det är inte förräns vid 12, men jag är redan jätte nervös.. Jag känner på mig att det kommer gå åt helvete och jag som verkligen måste få bra på det :( Det värsta är nog att vi har fysik på förmiddagen, då använder man ju också hjärnan väldigt mycket. Sedan ska vi sitta fyra timmar med det här provet, från 12-4.. Jag har i alla fall förberett mig med lite gott, men det skulle ju va hemskt om vi får världens äckligaste mat idag så man sitter och är hungrig då. Nee usch vad jag är negativ för allting känner jag! Det är nog bäst att jag avslutar här. Håll tummarna för mig!!

Jag köpte min balklänning för några veckor sen :D




2 timmars tur

Långturen igår blev underbar! Vi hittade en ny väg och mitt i ingenstans fann vi en bänk :O Hur underbart blev inte det när vi hade med oss fika? Nikita tyckte det var jätte skönt att komma ut på en 2 timmarsritt med ganska mycket galopp, hon fick även till en lyckospark när hon fick vara först i galoppen ;) När hon sedan kom tillbaka ut i hagen rullade hon sig, hon njöt nog väldigt mycket den stunden ;) Hon är för söt min stjärna ♥
hon ville inte riktigt vara med på bild när vi fika ;)

långritt

Nu väntar en långritt. Matsäcken är packad, känner mig ganska så redo! ;)


beige/svart

Såhär blev naglarna! Beiga med svarta hjärtan ;)

inget intressant

Har inte haft något intressant att skriva om här i bloggen. Förra veckan var jag som sagt sjuk, hann titta på alla filmer i världen ungefär. Den här veckan har jag lov, tillbringat dagarna i stallet eftersom jag inte varit där på länge + att det är skönt att passa på att rida när det är ljust. Som sagt, inget intressant. Imorse försökte jag däremot måla naglarna ;) Gjorde ett försök till att göra hjärtan, men det blev förjävligt när jag målade med vänster hand, därför har jag bara hjärtan på vänsterhanden ;) Tänkte ta kort på det och lägga upp här i bloggen!

tandläkaren idag

Fast mitt illamående så gick det ganska bra hos tandläkaren. Fick lite svårt att andas när jag hade all kräm i munnen när tänderna skulle formas av, men jag klarade det ändå;)
Om ni undra så är jag sjukt trött på att vara sjuk!

sjuk

Åh vad det är härligt att vara sjuk. Särskilt när man har massa i skolan som man får panik över. Sen ska jag till tandläkaren imorgon som inte går att ändra på och melodifestivalen på fredan. Snacka om tajming!

plugg plugg och åter plugg

En heldag med plugg ligger och väntar på mig nu. Har så sjukt mycket i skolan, inlämningar och redovisningar...
Hade en väldigt skön hemmakväll hos Jessica igår med henne, tobbe och Linus ;) Kollade först på kenny starfighter serien och avslutade sedan med filmen. Kom inte hem förrän vid halv 2 och då lockade sängen kan jag ju säga! Så sjukt trött haha ;) Nu ska jag plugga så att jag hinner åka till pojken min ikväll för att se melodifestivalen.

läskigaste uteritt!

Var ute och red Nikita förut idag precis innan det hann bli mörkt. Då red jag på en smal väg som är mellan skogar ungefär. Jag red bort en bit och sedan vände. När jag nästan var ute från vägen ser jag att det står en man bakom ett träd. Jag blir skiträdd och får hjärtat uppe i halsgroppen. Det värsta var nog att man såg ingen hund eller så, så han var själv där. Sedan stod han liksom gömd bakom trädet och så såg det ut som att han bara stirrade på oss. Jag höll på att pissa på mig ärligt talat! :O Nikita kände nog av att jag blev så sjukt rädd för sedan taktade hon ca 100 meter innan jag fick henne att lugna ner sig. Snacka om läskig uteritt! Ska aldrig rida där själv någon mer gång!

mums!

Min pojkvän gör scones till oss till frukost :D
Han gör allt för att göra våran 21 månaders dag lite speciell ;) ♥

fler bilder på Kitan!

Har fått fler bilder på Nikita :D
Bränning är faktiskt väldigt bra på att ta bilder måste jag säga!

mitt ben ett år senare

Kommer ni ihåg för ett år sen då jag var med om en olycka och blev trampad av en häst?
Hade en fotograf hos mig i i torsdags som tog kort på benet eftersom mitt ben har ändrat form osv.
Tänkte visa en bild från förra året och en från torsdags.
Man ser ganska tydligt att höger benet har en annan fort snett ovanför knät, skinnet flyttade på sig när han trampade mig det är därför.

RSS 2.0