kärlek

Åh vad jag är kär i dom här hundarna! Jag har varit det sen jag såg bilder på dom för första gången för kanske 3 år sedan? Jag ska ha en pomeranian när jag har flyttat hemifrån. Jag ska verkligen det! Finns det någon sötare hund än dessa?
alla bilder är från google

tired

Jag har varit helt slut hela dagen idag!
Jag var redan väldigt trött när jag vaknade fast jag sovit i ca 8 timmar.
Sedan gymmade jag på idrotten och då vart jag ju inte mindre trött! :O
Sedan har jag varit i stallet i 4 timmar.
Red dressyr.
Det är faktiskt inte konstigt om jag råkar somna tidigt ikväll haha ;)

Nikita♥

Nu har vi skrivit på kontraktet, nu har vi Nikita i ett år till en början :D Vi får även ha henne ett år till om vi vill sen! Är så himla glad! Hon är verkligen den perfekta hästen!:D Kärlek till henne ♥

hemma en snabbis

Är hemma nu för att äta lite. Har varit i stallet hela förmiddagen för att hovslagaren kom och så vidare, hon stod och sov under hela tiden som hon blev skodd haha ;).
Nikitas ägare kommer inte förrän 3, men ska åka upp tidigare för att borsta bort lite lera och så på henne.
Det ska bli väldigt roligt att se hur hon kommer reagera när dom kommer ;)

stalldag

Idag blir det en regnig dag i stallet! Det spöregnar och jag kommer tillbringa väldigt stor delen utav dagen i stallet. Nikitas ägare kommer nämligen på besök idag! ;) Ska få lite hö och täcken och skriva på nytt kontrakt och lite sånt. Sedan ska även Miranda få rida henne lite. Det ska bli väldigt trevligt! Men nu måste jag åka, hovslagaren kommer snart!

Me today


historiaprov check!

Nu har jag bara ett prov kvar den här veckan! Hade historiaprovet på förmiddagen idag, fick sluta direkt efter som tur var ;) Nu har jag ätit och ska när som helst åka till stallet för att ta av munkorgen på Nikita. Sedan ska jag börja plugga inför miljökunskapsprovet som jag inte har pluggat nånting på knappt. Jag kan verkligen inte bara plugga dagen innan ett prov, men jag har inte haft något val den här veckan eftersom jag har haft så mycket.. Jag längtar så otroligt mycket till imorgon när allt är över! Då jag äntligen ska få vara i stallet och rida! Har inte varit där på hela veckan.. Vi hörs senare!!

hjälp?

hur får man den här koden att funka?
<a href="http://www.gratisbio.se/redirect.php?UserID=67798&AdID=2261"><img src="http://saray.se/out-ads/frossle/468x60/468x60-standard.jpg" /></a>

Photoshop

Nu har jag lyckats få bilden att laddas upp!
Jag vet att bilden inte är snygg, men jag kan faktiskt inte photoshop.
Övning ger färdigheter eller vad är det man säger? ;)
Kvalitén på bilden blev väldigt dålig här på bloggen :/

snö?

Ryktena säger att det ska snöa idag.

Lekte lite med photoshop

hade tänkt ladda upp en bild som jag har gjort, men det ville inte funka. Efter att det har laddat ett tag står det att sidan inte är tillgänglig för tillfället. Så typiskt!!

Jag klarade det!

Hade som sagt debatt idag, i engelskan.
Skulle debattera om en scen i filmen crash.
Jag var faktiskt jätte duktig!
Jag är världssämst på engelska och fick G! :D
Engelska B som är väldigt mycket svårare än A kursen dessutom!
Jag är så himla glad att jag klarade det :D
Har aldrig varit så glad över ett G förut haha.
Såhär glad är jag nu fast bilden är gammal!

trötter

Har nu pluggat i minst 6-7 timmar idag! Det är bra jobbat! Men kan jag nåt? Nae...
Hatar den här skiten asså! Men man kan ju inte göra mer än sitt bästa. Får försöka tänka positivt ;)
Jag sa faktiskt åt min pojkvän att göra det imorse, så sitter jag och gnäller på allting själv. Inte okej!
Skärpning nu! Veckan är snart över och på söndag kommer Nikitas ägare hit! ;) Ska blir roligt.
Nu ska jag sova. God Natt!

Går i väggen...

Sitter och pluggar som aldrig förr! Har något att plugga till varje dag den här veckan..
Måndag - redovisning
Tisdag - debatt
Onsdag - matte prov
Torsdag - historia prov
Fredag - miljökunskap prov
Skönt att redovisningen är avklarad i alla fall! Har bara sjukt mycket kvar :( Räkna med att jag inte kommer ha någon fritid den här veckan!

Älskar dig

See you in heaven! ♥

Söndagsmys

Är nu klar för att åka till Hanna och ha lite söndagsmys med pizza och film med stallflickor! ;)
PS. Sista dagen jag äter onyttigt på några veckor!

Allt gott kommer tillbaka

Åh avd jag blev glad när jag fick syn på den här drickan i affären! Det var min favorit innan dom tog bort den för några år sedan. Men nu är den tillbaka! :D

P.S I Love You

Så sjukt sorglig film! Har precis tittat på den. Tårarna slutade inte ens att rinna när filmen var slut. Det värsta av allt var att jag fick tanken ifall min pojkvän dog. Jag skulle bli helt knäckt. Skulle inte ha någon ork alls i kroppen. Bara ligga hemma och gråta. Men dessa tankar i huvudet kanske det inte var så konstigt att tårarna inte slutade rinna? Jag älskar verkligen min pojkvän så otroligt mycket! Vet helt ärligt inte vad jag skulle ta mig till utan honom i mitt liv. Han är som syre för mig, det går inte att leva utan.
Du är världens finaste Tobias ♥

Kitan ♥

Sitter just nu i skolan. Slutar vid två idag. Ska åka direkt till stallet sen för att rida lite dressyr på Nikita!
Har fått en julklapp i förskott föresten! Ni kan nog aldrig gissa vad det är... En dressyrsadel faktiskt! ;) Bella och jag ska köpa sadelgjord, stigbyglar och stigläder i helgen. Sen kommer det gå mycket bättre i dressyren förhoppningsvis! :D Längtar verkligen efter att få använda den!

ensam på botten

När ska allt bli bra? När ska man slippa gå runt och vara ledsen? Jag trodde allt skulle vara bra efter att allt blev fixat efter festen, men jag hade fel. Det kommer bara upp nya saker hela tiden. Kroppen orkar inte med det här längre. Den orkar knappt gå upp från sängen, och då är det inte för att jag är trött utan för att jag inte mår bra. Vill inte gå utanför mitt rum idag, vill inte möta annat folk. Vill bara ligga här i min ensamhet. Men det funkar ju inte så tyvärr. Istället måste jag gå ut och låtsas att jag mår bra för att slippa frågor. Jag orkar inte må dåligt längre.

helgen

Den här helgen har varit händelserik! I fredags åkte jag hem till Becca, först för att äta en jätte god middag som sedan slutade med fest ;) Sedan åkte jag till stallet för att sova där. Vollan skadar sig ju hela tiden så vi bestämde oss för att sova där för att se vad hon höll på med på nätterna. Men bara för att vi sov på stenhårt golv och frös så var hon jätte lugn den natten.. ;) Sedan jobbade jag lite under lördagen som sedan slutade med en filmkväll med hela familjen! Vi har inte varit tillsammans alla sen i somras så det var kul :) Vi hyrde även filmen Klara, ganska bra faktiskt! Sedan fyllde mamma år igår. Åkte till stallet innan vi fick gäster. Bella och jag tog en två timmars uteritt till Tinerö! Jätte mysigt i solskenet ;) Sedan hem för att snabbt göra sig i ordning för att sedan äta tårta :D Som sagt, en händelserik helg ;)

skolfoto

Idag hade vi skolfotografering i skolan. Hoppas på att det blev bra!

Gott ;)

Så himla gott med toast och varm oboy efter att ha varit ute i kylan i 2 timmar ;)

yesterday

Gårdagen vart riktigt rolig faktiskt. Var hemma hos Becca. Kvällen började med en god middag och slutade med fest ;) Riktigt kul! Sedan åkte jag till stallet för att sova där. Tanken var att vi skulle se vad Vollan håller på med på nätterna, men det gick inte så bra. Det vart heller inte så mkt sömn eftersom golvet var skapligt hårt :P

RSS 2.0