Peppar inför påsklovet!

Nu är det bara en skoldag kvar, sedan är det påsklov!!
Här kommer det en liten lista över hur mitt lov kommer bli!
Torsdag: Ska träffa min älskade Jessica en liten stund efter skolan imorgon, jätte länge sen! Sedan ska jag även vara med min lilla pojkvän :)
Fredag: Ska åka till stallet på dagen, även vara med min pojkvän eftersom vi sedan ska äta lite påskmat hos hans mormor :) På kvällen kommer det bli några toppentimmar med Jessica :)
Lördag: Vara med Tobias, äta påskmat här hemma skulle jag tro. Sedan ska jag även gömma ett påskägg som älsklingen får leta efter haha.
Söndag: Åka till farmor och farfar kanske? Sedan ut och springa med älsklingen :) Även stallet idag eller lördagen?
Måndag: Vet inte faktiskt.
Tisdag: Vet inte heller hehe.
Onsdag: Vara med Tobias skulle jag tippa på :)
Torsdag: Jag vet inte hur dagen kommer se ut, men det kommer i alla fall innehålla: fira Bella som fyller 19! Fira min och Tobias 11 månaders dag ♥ (snart ett år nu!!!) Och sedan kommer även nynäshamnarna vid lunch :)
Fredag: Ha kul med alla människor som är här!
Lördag: På dagen vet jag inte vad vi kommer hitta på med på kvällen blir det paaaarty! Bella och Josse ska ha födelsedagsfest kuuuuuuul!!!
Söndag: Nynäshamnarna åker hem vid lunch tror jag. Sedan ska jag vara med min älskling för sedan åker han till Danmark i nästan en vecka! :(
Mitt lov kommer bli sååååå roligt känner jag på mig :D får verkligen inte bli sjuk nu!!

I love my boyfriend ♥

Har precis kommit hem från skolan. Hade som sagt case idag. Var väl kanske inte det roligaste men men. Ska snart sätta mig med läxböckerna. Har både spanska prov och matte prov imorgon. Så det blir nog att plugga resten av dagen ungefär. Eller ska väl snacka med min pojkvän lite också, sitter och väntar på att han ska ringa hihi ♥

to school

Ska åka till skolan när som helst nu. Ska ha case dag och går i skolan mellan 8.30 till 16.00, när vi egentligen går mellan 9.30 till 12 någon gång. Det känns väldigt surt! Dagen kommer handla om språk dessutom som jag är super dålig på! känns som en lyckad dag (Y). Efter skolan måste jag plugga till mina två prov som jag har imorgon, kommer nog inte hinna med något med tyvärr.
Imorgon kommer jag äntligen att få träffa världens bästa kompis! I alla fall en liten stund, men bättre än inget :)

So beautiful!

Har fått hem mitt halsband som jag beställde för några dagar sedan :) Jag tycker att det blev väldigt snyggt! Kedjan var lite lång, men det är en sådan kedja med kuler eller vad man ska säga, så det gick att göra den kortare med en tång! Jag har ju som sagt två brickor som hänger ner, en där det står Jenni på och en där det står Tobbe. Sedan är det även två rosa pärlor som hänger, jättefint :)

Ena brickan syns inte så bra för ljuset

27 mars 2010

Har precis gjort mig i ordning efter en skön dusch. Har varit i stallet hela förmiddagen. Herkules skulle skos, sedan skulle jag ut och gå och borsta honom och så. Sen red jag Delikata också. Jätte fin är hon! ;) Lite hetsig men väldigt rolig! Nu ska jag snart iväg till tobbes syrra, vi ska vara hundvakt ikväll ;)

slappis

Idag har jag inte gjort så mycket. Var i skolan, hade prov och så, tror det gick bra faktiskt. Sedan har jag bara tagit det lugnt hela eftermiddagen, tog en liten promenad efter kvällsmaten. Nu ska jag sätta mig i soffan för att se på let´s dance finalen med familjen. Sedan ska jag träffa Tobias efter att han har kört klart sin match. Ganska skönt med sådana här kvällar ibland faktiskt!

:)

Har spenderat min eftermiddag/kväll med pojkvännen min ;) Vi har ätit vofflor, det är ju voffeldagen idag! Sedan har jag pluggat lite och myst med honom samtidigt. Nu väntar sömn bredvid Bubisen! Mycket varmare att ha någon bredvid sig på natten hihi.

Beställt!

Har du beställt det här halsbandet! Det ska stå Jenni på ena som hänger och sedan Tobbe på den andra ;) Ville egentligen ha hela namnen men max antal bokstäver var 7 och jag har 8.. Halsbandet är riktigt snyggt och går att beställa på http://miassmycken.se/

yesterday

Hade två redovisningar igår, hoppas att dom gick bra! Åkte i alla fall till stallet efter skolan, kom dit runt 4 halv 5. Amal mådde fortfarande inte bra, men veterinären lyckades inte komma förrän 7, stackarn. Stannade kvar i stallet till strax efter 10, ville ju inte lämna Karin när pollen inte mår bra. Man vill bara hjälpa till, fast det kanske inte är så mycket som man kan göra. Får hoppas på att han blir bra efter droppen som veterinären gav honom och sen tabletten och allt vad det Isabella gav honom.

24 mars 2010

Var på ikano med min pojkvän igår. Köpte två par skor, en ring, present till Bella, ett påskägg och godis. Allt det för 400 kr ungefär, rätt bra tycker jag ;) Nu ska jag snart till skolan, har två redovisningar idag. Frågan är hur många gånger kommer jag att tappa mig röst under redovisningarna? Den försvinner ibland fortfarande. Ska träna på en utav redovisningarna lite nu innan jag drar till skolan!

Stallet!

Hängde med till stallet idag. Josse fyllde år igår så vi skulle ha tårtätning. Det var trevligt, nästan alla i stallet var där. Efter tårtätandet gick alla ut med sina hästar. Vi var 6 stycket som gick med en häst i handen på rad i området. Måste ha sett ganska roligt ut.
Hoppas att min älskade Herkules blir bra snart så man kan rida ♥

22 mars 2010

Hemma från skolan idag också, mår inte helt bra än. Min hals är så himla konstig, ibland gör den ont och ibland tappar jag nästan rösten. Det har varit så sen i lördags morse tror jag. Idag ska jag träna på nk provet som jag missar idag, antar att jag ska göra det på onsdag istället, sedan måste jag träna på min svenskaredovisning som jag missade förra veckan som jag också ska göra på onsdag, sedan måste jag plugga ikapp matten eftersom att jag missade två lektioner förra veckan (Y)

Love

Jag älskar min pojkvän mest av allt vad som än händer ♥

my sick year

På påsklovet när jag gick i 7an var jag sjuk. Eller jag spydde en hel kväll då, sen var det bra. Sedan har jag inte varit sjuk sen i somras, om man inte räknar med småförkylningar. I somras fick jag hand, mouth and foot virus. Då fick jag blåser på fötterna, händerna och i hela minnen. Då kunde jag heller knappt äta för det gjorde så ont. Sen blev jag sjuk veckan innan höstlovet igen. Då hade jag körtelfeber i tre veckor. Då kunde jag heller inte äta och jag orkade knappt gå. Första dagen höjdes febern så himla fort att jag nästan skakade, och sedan höll jag på att svättas ihjäl typ. Jag kunde inte motionera på en månad för att min kropp skulle hämta sig efter sjukdomen. Sedan för snart 6 veckor sedan blev jag trampad på låret. Så nu när jag äntligen har börjat rida igen så blir jag sjuk igen. Nu när jag väl börjar bli frisk, då blir min häst halt.. Måste bara få säga att jag faktiskt har haft väldigt otur det senaste året. Så här sjuk har jag aldrig varit förut..

Sjuk igen..

Har inte kunnat vara inne på datorn på ett tag. Har varit sjuk och mått väldigt illa. Råkade skämma ut mig totalt vid busshållsplatsen i måndags. Sedan fortsatte jag med att spy några gånger i tisdags. Igår mådde jag bara illa, ingen olycka inträffade. Idag mår jag mycket bättre fast mår ändå lite småilla. Hoppas på att gå till skolan imorgon!
Jag har precis fått i mig ett glas med blåbärssoppa. Det tog en halvtimme att få i mig det lilla glaset.. Jag tycker att det är jobbigt att inte kunna få i mig någon mat. Jag sitter bara och längtar till lördag nästa vecka då jag ska äta pizza med min favorit kille :) Saknar honom väldigt mycket föresten. Vi har inte träffats sen i måndags morse. Men idag ska vi ses, en liten stund i alla fall.

God Morgon

Satte klockan på nio idag, tidigt jag vet! Men jag måste hinna plugga innan min pojkvän har tränat klart. Då ska vi dra oss mot staden, jag ska fortsätta att dela ut några cv till.
Idag skiner solen dessutom! Man blir så mycket gladare på morgonen när man ser att den skiner :)

Löshoppning

Här är även bilder på Herkules som jag tog igår! Han var så duktig, hoppade faktiskt 120 cm :)
Lite framridning
Lite suddiga blev dom tyvärr..
Duktig Herke!
Så söta! dom kliade jätte mycket på varandra hihi

My day!

Jag och Tobias försov oss  idag också! Hade ungefär en halvtimme på oss innan vi var tvungna att gå till bussen. Jag får panik som vanligt när jag försover mig..
Mötte upp Linnéa vid Cloetta Center så gick vi till racketcenter för att filma och ta kort på oss när vi spelade badminton tillsammans med Rukaya. Vi ska använda det till våran idrotts uppgift som vi har fått. Det gick bra, men man blev veldigt seg efteråt!
Sedan åkte vi till Norrköping och gick på UF mässan. Det var en mässa för unga företagare. Det var ganska kul att titta i början, men sedan blev det för långtråkigt. Vi fick för lång tid på oss där! Kom tillbaka till Linköping vid halv 4 ungefär, då tog jag bussen direkt hem.
Nu har jag suttit och kollat på Bella & Tyra Show. Det var ganska bra faktiskt tycker jag. Kanske blir ett program som jag kommer börja följa om jag kommer ihåg. Missade ju Gossip Girl i söndags och Desperate Houswives i tisdags!

:)

Idag har jag först varit i skolan. Fick se att jag har fått MVG som slutbetyg i datakunskap och VG som slutbetyg i företagsekonomi :) Sedan har vi även bokat en plan på racketcenter i morgon, så vi ska ta bilder och filma och så, kul. Nu har jag precis kommit hem från ridhuset. Har varit kameraman i ungefär två timmar. Vi löshoppade Herkules, Amal, Toppis och Noan. Dom tyckte att det var jätte kul :) Kommer ladda upp några bilder sen när jag har fått dom! Nu väntar jag på att min Tobias ska komma, ska mysa lite ikväll. Under tiden han åker buss får jag väl ta och plugga lite..

Börjar få lite vårkänsla!

Min älskade pojkvän sov här inatt ♥ Gick upp samtidigt som honom fast jag inte har skola. Gick till stallet vid 9 och tog en mysig uteritt i det sköna vädret! :) Var klar i stallet runt 12. Åt och duschade och fixade lite. Sen åkte jag till Tornby med Tobias, vi lämnade cv lite överallt. har lämnat 18 st tror jag! Nu sitter jag och försöker plugga, fast jag orkar inte och Tobias tittar på fotboll..
Herkules vart glad när han fick komma ut i hagen efter våran uteritt hehe ♥

Mums!

Sitter med Tobias och äter lite smått brända popcorn! Han bara vräker i sig..

8 Mars!

Idag är det min och Tobias dag. Vi firar den här gången 10 månader tillsammans! :-)

Jag har precis gjort mig i ordning klart. Idag skiner solen och jag är på bra humör! Så det blev en morgon men hög musik och dans haha. Nu väntar jag på att min pojkvän ska sluta skolan så ska vi åka in till stan och äta lunch på ming :-) Vi åt där även på våran halvårs dag, men idag tror jag faktiskt att båda kommer att äta mer än vad vi gjorde då, vi hade ju våra själ till att inte vara så hungriga..
Ska kanske klippa mig idag om det finns någon ledig tid också, skönt! Vill inte gå runt med det här håret längre :P

pluggggggg

Sitter och pluggar med min älskling ;) Har äntligen gjort klart alla uppgifter som skulle göras till måndag och tisdag. Håller nu på att hjälpa Tobias med runskrift, går riktigt bra heh ;)

Dagen

Har precis vaknat, ska när som helst börja göra mig i ordning. Ska åka till farmor och farfar idag och äta mat och så fira min farfar som fyllde år i torsdags ;) Sedan måste jag plugga ganska mycket idag. Måste göra klart de saker som vi fick att göra på måndag och tisdag, har självstudier då, för jag hinner inte det på någon utav de dagarna. Imorgon ska jag och min älskade pojkvän fira våran 10 månaders dag, vi ska äta på ming och mysa ;) På tisdag ska jag åka till stallet och sedan gå runt och söka ännu fler sommarjobb. Var ute vid Tornby igår och lämnade 10 cv i olika affärer tror jag det var. Hoppas verkligen att jag får ett bra jobb i sommar! Jag behöver verkligen massa pengar! Men nu måste jag börja göra mig i ordning!

Hej

Sitter i skolan just nu. Längtar till jag kommer hem, mormor måste bara klippa min lugg då! Mamma förstörde ju luggen totalt när hon skulle klippa, så nu ska jag be mormor fixa till den.

Pappa ska även ha dragit ut mitt cv från datorn, så imorgon ska jag kolla sommarjobb överallt!



Jobb ansökan

Har nu suttit hur länge som helst känns det som med att skriva en jobb ansökan till ica signalen. Men nu är den ivägskickad! På fredag ska jag gå runt lite var stans och söka sommarjobb. Hoppas verkligen på att hitta ett! Behöver det så himla mycket. Skulle gärna vilja ha ett extra jobb också. 1050 kr räcker inte på en månad för mig. Det finns på tok för mycket som man vill köpa..

My day

Var i skolan mellan halv 10 och halv 1 ungefär. Hade biologi och sedan åt jag mat i skolan innan jag åkte hemåt. Nu sitter jag och slappar lite vid datorn med en tallrik med Nesquik. Ska börja plugga lite när som helst, ska bara hitta orken. Senare hoppas jag på att få träffa min älskade pojkvän en stund innan han har träning. :)

Herkules <3

Idag ska jag äntligen rida! :D lite mer än tre veckor sen nu som jag ramlade av, känns fruktansvärt när man inte har suttit på hästryggen på så lång tid!

hatar bussarna..

Jag hade tur som kom hem med bussen idag! Strax efter att jag kommit hem ställs alla bussar in och jag har hört att det var många som fick gå hem. Skulle ha myst med min älskade pojkvän ikväll, men som det ser ut nu så lär han nog inte kunna komma hit..

Jag Älskar Dig ♥

Glad Jennifer!

Fick just syn på att jag fick MVG på uppsatsen som man skulle skriva om ergonomin på sin praktik plats ;-)

Idag har jag faktiskt ingenting som jag måste plugga, vilken lättnad det känns, men funderar ändå på ifall jag skulle göra kemin som jag egentligen ska göra nästa måndag. Har nämligen ingen skola måndag och tisdag nästa vecka, men har några uppgifter som måste göras ändå. Så om jag börjar att göra dom nu så är jag helt ledig dom dagarna ;-)

RSS 2.0