då var det dags igen..

Då börjar jag bli sjuk igen då.. Jag är ju det så himla ofta nu för tiden! Jag har haft ont i huvudet sen torsdags eftermiddag och det går inte över, fast jag tar tabletter :( Sedan har jag ont i min hals, som inte heller går över helt med halstabletter.. Och sist men inte minst så är jag snorig.
Fick gå hem från skolan vid lunch igår för att jag inte orkade vara kvar. Det känns lite sådär faktiskt, att komma efter redan i början. Får hoppas att det har gått över efter helgen!

Första läxan..

..nej det är faktiskt ingen läxa. Men jag kommer vara borta halva skoldagen imorgon så då måste jag plugga lite hemma.
Min mormors bror dog för några veckor sedan, så imorgon ska jag på begravning. Jag har bara träffat honom ett fåtal gånger men mormor och morfar ville att vi barn skulle komma. Jag har aldrig varit på en begravning förut så det kanske är bra att gå på en som man inte stod nära, så man vet hur det är. Vad brukar man ha på sig? Jag har verkligen ingen koll på sådant. Får kolla igenom garderoben senare för nu ska jag sätta igång att plugga lite.

Anjershof Nikita

Wooooooooooooohooooooooo!
I mitten av september kommer en ny foderhäst!! :D Jag och syster provred en häst i lördags, sedan ringde dom igår och ville att vi skulle ta hand om henne. Gissa om jag är glad? :O :D Det är en jätte fin häst som heter Anjershof Nikita. Längtar så mycket!

.

ibland blir inte allt som man har tänkt sig.

Skolstart

Idag började skolan! Vi hade som tur var en lugn start. Under hela dagen hade vi TBS-olympiaden, då alla klasser tävlade mot varandra. Den vinnande klassen får som pris att åka till boda borg. Men vi får inte reda på vilka som vann förrän imorgon. Men jag tror att det vart vi faktiskt! ;)
Morgondagen kommer också bli slapp. Då ska hela skolan åka till varamon. Där ska vi ha aktiviteter, jag tror det är så man lär känna ettorna osv. Bara vädret blir bra så kommer säkert den dagen bli ganska rolig ;)

Dagens kommentar!

Lillasyster: Var du tönt när du var liten pappa?
Pappa: Nae? Varför tror du det?
Lillasyster: Men med tanke på frisyren och kläderna du hade kan man faktiskt tro det.
Haha min lillasyster fattar inte att dom skulle se ut så för att vara moderna!

skutta över hinder

Idag hoppade jag Delsan. Det gick faktiskt ganska bra ;) Det var första gången som jag hoppade henne faktisk. Hoppade ungefär 75 cm, lite mer än vad jag egentligen får.. oups. Hon har blivit så duktig min lilla tjej ♥
Tyvärr så har jag inga bilder. Det regnade när jag var i stallet så tog inte med mig kameran..

nails

Tänkte visa er vad jag fixade i söndags. Jag fick ju fransk manikyr fixat för inte så länge sedan. Men gelén började gå upp så i söndags fixade jag nytt. Fast den här gången i färg faktiskt. Jag är riktigt nöjd! ;) Det blev en ganska mörk rosa färg, med stenar på varje nagel. Sedan fick tummarna varsin blomma också. Det blev jätte fint!

morgonpigg?

Min pojkvän sov här inatt. Det var väldigt skönt att ha honom nära sig efter vad som hände igår.
För ca en timme sedan åkte han till skolan och jag kan inte somna om! Jag är jätte pigg.. Det hade varit skönt att få sova ut lite sista dagen på sommarlovet, men nej det går inte.
I eftermiddag ska jag i alla fall hoppa Delicata :D Det ska bli jätte roligt!

Älskling ♥

Vissa tycker säkert att jag är barnslig nu bara för att det var ett litet marsvin. Men det spelar faktiskt ingen roll vad det är för djur, när man har haft den i 6år finns kärleken där och den försvinner aldrig. Bara för att hon var en liten gnagare så betydde hon inte mindre.
Jag kommer ihåg när jag fyllde 11. Jag önskade mig en bur och sedan pengar så jag kunde köpa ett eget marsvin. I slutet av sommaren hade jag henne, Tuffi. Hon har alltid varit speciell för mig, det kommer hon fortsätta att vara fast hon inte är här hos mig.
Det började redan igår, då hon inte fick i sig någon mat. Jag satt vid buren ungefär 3 timmar på kvällen och försökte få henne att må bättre. Men det hjälpte inte. Imorse när jag vaknade låg hon där i sitt lilla hus alldeles kall och stel. Det har fallit många tårar och fler kommer det att bli. Jag vet att hon har det bra nu. Nu behöver hon inte längre vila efter varje steg hon tar som hon gjorde igår kväll. Nu kan hon springa hur mycket hon vill.
Jag älskar dig Tuffi ♥

fiska

Ska snart iväg och fiska kräftor i regnet! ;)

I will always love you bby

Idag vaknade jag upp hos pojkvännen min. Jag har jobbat i två dagar så jag var väldigt seg idag, så vi kom inte upp ur sängen förrän runt halv 2. Sedan åkte jag till stallet för att hjälpa Bella och Johanna när de hoppade. Höjde hinder och fotograferade. Tänkte faktiskt lägga upp några utav bilderna ;)
Sedan brusade vi även upp med några mustascher som vi hittade i stallet!

Delikata

Igår lät jag Delsan få en liten vilodag, så då passade jag på att ta lite kort på henne under en promenad i skogen. ;)

bilder från Estland

Nu ligger bilderna från Estland i datorn, så nu ska jag visa er lite. De två dagar som vi var där gick vi på stan. Men vi låg även i poolen en stund ena dagen eftersom det fanns på hotellet!
Båten påvägen dit

Det vi sitter på är minnet från Estonia.

Hatten var ett utav mina inköp i Tallin ;)

Gamla stan


De sålde jätte fina blommor i Gamla stan, de såg nästan ut som brudbuketter!

Stockholms skärgård på vägen hem.

jag lever!

mer än en vecka jag skrev här sist :O Jag har inte haft någon tid alls för bloggen sen jag kom hem.. Men jag lovar att lägga upp lite bilder från resan när jag har tid. Nu ska jag när som hellst åka till min pojkvän, sedan vidare till paaartyyyyy!
bilden är från en galen kväll i påskas!

packar

Håller nu på att packa det sista. Åker ju som sagt till Estland imorgon. Stannar i Stockholm över dagen så då blir det lite shopping! Men jag undrar vad man ska packa ner :O vi är inte borta alls länge så man får ju inte ta med sig för mycket. Det är så svårt att packa tycker jag, glömmer alltid någonting...
Ni får ha det så bra! Skriver igen när jag kommer hem puss.

RSS 2.0