Uteritt

Det blev en väldigt pass ritt förut med Josse och Bella ;) Vi hittade en ny sväng som vi red. Man märkte att någon annan hade ridit Delsan ett tag. I traven drog hon ganska mycket, men det gick till slut få henne att trava lugnt, men sen i galoppen så bara drog hon iväg. Vart lite rädd för att jag inte skulle få stopp på henne, men det gick tillslut! Förstår inte hur hennes ägare tänker när han rider henne faktiskt. Det går inte att låta en gammal galopphäst få gå i sitt egna tempo, då lär de sig ju aldrig att springa i ett lugnt tempo. Men det gick ändå bättre än vad jag trodde det skulle göra ;)

nytt husdjur?

Kan ni gissa vad jag har på tomten?

En igelkott! Den är verkligen jätte söt. Den bor visst i en buske som vi har på tomten. Vi lade ut lite mjölk åt den, sedan hade mamma läst att igelkottar gillar plättar så vi la ut det också.
Först kom den bara ut från busken och slickade lite på godsakerna och vände sedan snabbt tillbaka igen. Men efter ett tag satte den sig och drack upp all mjölk. När det var slut högg han in på plätten och försvann in i busken med den i munnen! Sen hörde man hur den smaskade, riktigt högt lät det faktiskt! Haha den var verkligen jätte söt, och stor ;)

äntligen få rida

Nu när Delsan är hemma ska jag rida ut på henne med Bella och Josse ;) Det känns verkligen som om det var evigheter sen jag red! Så vi får hoppas på att det blir en långritt. Tyvärr så är ju inte vädret det bästa, men men..

Estland

Något som jag inte har berättat för er är att jag och familjen åker till Estland på måndag! Först tänkte vi gå på stan i Stockholm under dagen, sedan åker vi båten över till Estland under kvällen/natten. Så vi är framme där på tisdag. Så stannar vi där en natt på ett spahotell och tar sedan båten tillbaka till Sverige på onsdags kvällen/natten, så vi kommer hem på torsdag! Det ska bli riktigt skönt att komma bort, även fast det inte är så länge. ;)

Idag kommer Delikata hem

Igår fick vi reda på att Delikata kommer hem idag! Bättre sent än aldrig att få reda på det? Så idag var vi tvungna att åka ner till Fredriksborg för att köpa hästmat. Men när vi kom dit märkte vi att de inte öppnade förrän 14.00 :O och självklart så var vi där 13.30! Så då var det bara att fortsätta hemåt. Så nu tänker vi åka och köpa mat lite senare och sedan stanna i stallet för att ta emot pollen.
Det är i alla fall skönt att äntligen ha en häst att ta hand om! Har ju varit hästlös i tre veckor nu.. Har verkligen saknat att rida!!!

Armband

Här är en bild på armbandet jag köpte igår. Det var svårt att få en bra bild, men ni ser väl att det står J ♥ T?
Armbandet gick endast på 90 kr, inklusive graveringen! Det tyckte jag var ett väldigt bra pris, jag som har letat efter något liknande i vanliga smyckes affärer. ;)

Marknad

Jag känner att uppdateringarna blir väldigt dåliga nu för tiden. Men jag har fullt upp hela tiden, så hinner inte med bloggen.
Igår var jag på Rejmyre marknaden. Var ju där förra veckan men då var det ju ingen marknad. Men igår var det! Så var där med familjen, Tobias, mormor och morfar. Jag hade för mig att marknaden var större, men det var ändå mysigt att gå där. Jag tycker verkligen det är jättemysigt med marknader! Jag köpte ett armband där de graverade in J ♥ T. Egentligen hade jag velat ha hela namnen men det fick inte plats tyvärr. Men fint var det ;). Läggar upp en bild på det lite senare!

Vill ha tillbaka sommaren

Känner verkligen att hösten är påväg.. Vill så gärna ha tillbaka sommarvärmen, men tror tyvärr att den inte kommer tillbaka något mer i år. Sommaren var kort men varm! Nu har vädret varit jätte dåligt i flera dagar, det ser verkligen inte ut som att solen kommer att komma fram någonting mer.

lunch på stan

Sitter hemma hos min pojke ;) Vi ska snart dra oss mot staden och äta mat. Ska faktiskt äta i ming ;) Måste säga att det är den godaste kinarestaurangen som finns!

mormor då

hej bloggen!
Idag var tanken att jag, pappa, syster och pojkvän skulle gå på marknad. Vi hade nämligen hört från mormor att det var idag. Men när vi kommer dit märker vi att det är väldigt lite bilar, det brukar ju liksom vara fullt utav dem. Sen såg vi på en skylt att det inte var förrän nästa vecka! Så då var det bara att åka hemåt igen, fast vi stannade till i Norrköping en stund. Men stackars mormor har nu skuldkänslor över att hon hade sagt fel datum. Hon hade varit jätte ledsen. Så snäll som jag är så skickade jag ett sms till henne och sa att det inte gjorde något och att vi kunde åka nästa vecka istället. Men tycker så synd om henne som har skuldkänslor över en sådan liten sak ♥

mina naglar!

Här är två bilder på mina naglar som blev fixade igår. Det är gele som jag har på dem, jag tycker själv att det är väldigt snyggt ;)

Sturefors

Idag vaknade jag hemma hos älskling. Sedan åkte vi hem till mig för att jag skulle få fransk manikyr på mina naglar. Det tog två timmar! Men resultatet blev fint ;) Sedan åkte vi vidare för att möta upp Linus och Jessica och sedan fortsatte vi mot sturefors. Det var kallt så det blev inte så mycket bad, men fick ju träffa min bästa kompis så det gjorde inte så mycket! Hon åker utomlands på onsdag och lämnar mig kvar i Sverige! Kommer sakna henne så mycket. Tre veckor utan min älskade jessica :( Hur ska jag klara mig?


HEMMA!

Kom hem från Nynäshamn igår! Det vart en toppen helg med grymt mycket skratt! Nemen vi hade faktiskt väldigt roligt. Måste även säga att alla människorna där var så himla härliga haha :D Tänkte inte berätta vad vi gjorde utan jag tänkte visa några bilder istället.

Packar

Håller på att packa det sista nu. Kl halv 4 går bussen mot Stockholm, sedan vidare mot Nynäshamn :D Kommer som sagt stanna där över helgen. Så otroligt kul det kommer bli!

Jag klarade det!

Jag lyckades fixa så bilderna kom in på datorn SJÄL :D Så nu ska jag fortsätta att visa lite, men sen kom jag på att jag inte har fotograferat allt, så ni nöja er med att bara få se lite.
Det här linnet fick jag av Jessica ;) Sedan fick jag en annan tröja utav min syster med har inte fotograferat det..
Den här fina klockan fick jag utav min pojkvän!
Sedan fick jag pengar utav mormor, morfar och framor, farfar.
Ett presentkort på gina tricot utav mina kusiner.
Från min andra syster fick jag ett par hårspännen, peeling och en jätte fiffig ram som hon har gjort där jag kan hänga mina örhängen! ;)
Jag tror det var allt haha :)

funkar fortfarande inte..

Jag förstår fortfarande inte hur man lägger över bilder till datorn. Så himla typiskt då! När jag äntligen hade tid för att skriva några inlägg och lägga upp lite bilder. Ska se om pappa förstår det sen :p
Imorgon åker jag, syster och Ebba till nynäshamn :) Tyvärr så åker vi inte förrän vid halv 4 för att vi anpassade oss efter Johanna som jobbar på dagen, men sedan kunde hon inte hänga med.. Vi stannar bara till söndag den här gången. Så lördag blir den enda heldagen. Men shit vad kul vi ska ha den dan!!

dålig uppdatering.. igen!

Förlåt för världens sämsta uppdatering! Men det blir tyvärr så när man inte har tid..
Jag kom på att jag fortfarande inte har visat vad jag fick när jag fyllde, så tänkte göra det nu ;)
Jag fick den här kameran fast i svart utav mina föräldrar!
Ni får ursäkta men jag kan inte visa mer. Jag förstår verkligen ingenting utav programmet som är till kameran så att man överför bilderna till datorn. Eller jag tror att jag har överfört dom men jag vet inte vart dom hamnat :S Så tyvärr så får ni se resten senare!

till ikano

Jag hade en jätte bra födelsedag igår ;) berättar senare om vad jag fick. Nu ska jag och pojkvännen dra till ikano och fixa lite. Ha det bra!

17 år

Hipp Hipp Hurra För Mig Idag!! :D


nej!

Juste, var hos tandläkaren idag. Hade inga hål som tur var. Men istället så tyckte min tandläkare att jag skulle skaffa tandställning. Jag har det väldigt trångt för mina tänder där nere. För några år sedan hade jag en annan tandläkare och han sa att om mina tänder flyttade på sig så tyckte han att jag skulle ha det. Förra åter när jag var hos tandläkaren tyckte hon att jag skulle fundera på ifall jag vill ha det. Idag sa hon att hon tyckte det. Om jag inte skaffar så kan jag lättare få tandsten och det kan bli ännu trängre när visdomständerna växt klart. Jag vill verkligen inte ha, men jag vill samtidigt ha fina tänder. Om jag bara kommer ha tandställning där nere så kanske det inte syns så mycket? Jag vill verkligen inte ha räls på studenten och balen!
Jag ska i alla fall få en tid så att dom får kolla mina tänder och bestämma om jag behöver eller inte. Så behöver inte bestämma mig riktigt än..

14 underbara månader!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år och 2 månader ;) Och jag kan lova att det kommer bli fler!
Tyvärr så har vi inte firat våran dag. Vi hade inte ens pratat med varandra förren en liten stund sen..
Jag har varit hos Doris, så jag har inte kunnat träffa honom idag, synd faktiskt!
Var som sagt hos Doris idag med Johanna, Bella och Karin. Vi lagade mat och badade. Tyvärr vart inte vädret som vi hade tänkt oss, men det var ändå skönt i vattnet ;)
Sedan åkte jag till stallet. Jag och syster tog en liten uteritt ihop. Det var sista gången på ett tag som jag red henne nu. På lördag hämtar hennes ägare henne. Han kommer ha henne på ett annat ställe under tre veckor nu framöver. Så då blir det tre hästfria veckor? Hoppas inte på det! Det är för lång tid..
Btw imorgon fyller jag 17 år!!! :D

Himnabadet

Idag har jag och älsklingen varit i himna och badat ;) Vi spenderade ungefär 5 timmar där. Båda var fortfarande trötta efter tältningen (konstigt eftersom det bara var en natt) så vi råkade somna en liten stund när vi solade. Vi råkade även bränna oss lite idag också, vi lyckas ALLTID. Men som tur var så blåste det lite idag, så man kände sig aldrig så speciellt varm. Däremot var det lite jobbigt med blåsten när vi spelade kort. Alla korten flög iväg hela tiden.. Men annars har dagen varit väldigt bra ;)

tältningen häromdagen!

Tänkte berätta om tältningen nu! Jag var ju iväg och tältade med min pojkvän, min bästis och hennes pojkvän i måndags :) Vi tältade vid en vik på mitt landställe, en jätte mysig plats faktiskt. När vi kom dit så satte vi upp tältet direkt. Det såg väldigt svårt ut men gick ändå hyfsat fort. När vi var klara var alla varma så vi la i båten i vattnet och rodde till badplatsen ;) När vi kom tillbaka satte vi igång att grilla och sedan körde vi skipbo, som är ett kortspel. Vi satt ett bra tag och spelade. Sedan blev vi sugna på att bada ytterligare en gång. Fast den gången var det bara jag och Jessica och vågade oss ner i vattnet ;)
När det vart läggdags var det inte det lättaste att somna. Vi hade satt upp tälten där marken var som mest ojämn tror jag. Så antingen låg man i någon liten backe eller så hade man nån bulle i ryggen haha. Det vart inte heller någon lång sömn. Vid fyra tiden vaknade vi av att det regna. Varken jag eller Tobias kunde somna om så vi spelade lite kort. Vi somnade inte om förrän vid klockan 7. Sedan blev vi väckta vid 9 av att Jessica skickade 25 sms till mig om vi var vakna. När vi väl piggnat till kände vi inte för att stanna särskilt länge eftersom det var blött ute, fast det hade slutat regna. Så vi packade ihop tältet och begav oss hemåt.
Här är några bilder från måndagskvällen ;)
Älskar bilderna! Synd bara att ingen hade med sig kamera så det fick bli mobilbilder..

hemma!

Kom hem från tältningen för några timmar sedan, men tyvärr så varken orkar jag eller har lust att berätta om det eller lägga upp några bilder. Det kanske dyker upp imorgon, det beror lite på hur jag mår..
Har på senaste tiden fått så himla ont i min mage. Jag vet inte om det kan bero på att jag kanske har blivit laktosintolerant. Förut drack jag mjölk varje dag, men sedan började jag få ont i magen efteråt så jag slutade. Nu när jag har ätit mjukglass några gånger den här sommaren har jag också fått ont i magen efteråt. Samma sak idag, då var vi nere vid IKEA och åt lunch där. Jag fick ont efter maten och jag tror det beror på att jag åt brunsås. Det är så sjukt jobbigt att få så ont i magen så fort man ätet nåt, värken håller i sig ett bra tag dessutom :(

packar

Håller på att packa för fulla muggar just nu! Men vet fortfarande inte vad jag ska ha med mig :S Det borde egentligen inte vara så svårt eftersom det bara är en natt vi ska vara borta. Det kanske är extra svårt att veta eftersom jag inte brukar tälta? Jag har i alla fall några timmar på mig kvar ;)
The place to be!

dags att sova känner jag!

Sitter och väntar på att duschen ska bli ledig.
Längtar till morgondagen! Då jag, Jessica, Tobias och Linus åker och tältar. Jag tror det blir på mitt landställe, men är inte helt säker än. Det ska verkligen bli kul! ;) Behöver komma hemifrån lite, även fast vi bara kommer tälta en natt. Det största problemet är vad ska man ha med sig??

..

Den här dagen som skulle bli perfekt.. Hur kunde det bli såhär?

RSS 2.0