burr

Det är 17 minusgrader ute!? Jag tror att jag inom en snar framtid kommer frysa ihjäl!
Vill ju inte ens gå ut nu!!!

inte alltid som man har tänkt..

Helgen blev inte direkt som jag hade förväntat mig, men fick i alla fall en rolig dag i Globen.
Nu har jag kommit hem och väntar på att min pojkvän också ska komma. Har verkligen saknat honom!

Living the dream woohoooo!

Imorgon åker jag till huvudstaden för att titta på horse show, sedan vidare till nynäshamn för att stanna där resten utav helgen!! :D

vinter + buss = fruktansvärt!

Jag trodde att jag var ganska smart som tog buss 17 hem idag eftersom 1an inte ens stod med på tavlan och nästa skulle gå till vidingsjö vilket betyder att jag i så fall skulle få gå längre i snön. Men jag hade verkligen fel!! Det tog mig 50 min att ta mig hem från skolan idag! 17 som i vanliga fall brukar ta lång tid att åka, 25 min. Att åka buss när det är snö ute är verkligen hemskt! Jag kan inte säga att jag var glad då precis..

Grattis pappa!

Usch så mätt jag är! Pappa fyller år idag så vi har haft lite gäster. Man blir så otroligt mätt när någon fyller år utav allt fika som man äter! Helt sjukt är det. Ska låta magen smälta ner det lite till en avsnitt av OC! ;)

nya naglar!


Så blev naglarna som jag satt och målade igår! Ganska nöjd faktiskt ;) Fast kameran ville inte göra den rosa färgen rättvis tyvärr. Den ser verkligen blek ut på bilden men är egentligen ganska knallrosa fast ändå inte så mörk, svårt att förklara haha ;)

Min dag i korta drag

Åh jag är verkligen helt slut idag. väckarklockan ringde på 06.00 idag! Bara för att jag skulle hinna släppa ut hästarna och duscha innan skolan. Hade sedan en föreläsning direkt på morgonen i 1,5 timme ungefär, självklart höll jag på att somna! Men blev piggare på nästa lektion faktiskt ;)
Nu sitter jag i mitt rum och har ångest över hur stökigt det är.. Måste nog plocka i ordning lite, sen hade jag tänkt att plugga och måla naglarna ;)
Ikväll kommer min kära pojkvän som jag saknar så mkt fast vi sågs imorse.. ♥

det är inte lätt när det är svårt

Skolan tar kål på mig. Har prov imorgon men min hjärna är alldeles död,
så det går inte så bra att plugga. Ska ta en paus från böckerna och titta
på ytterligare ett avsnitt av oc. Sen får vi se hur dåligt det går imorgon..

Cypern?

Åh! Kanske ska åka till Cypern i sommar :D Fan vad kul! Längtar som bara den nu!!!

Trött!

Har inte orkat gå upp än. Tobias åkte för ungefär en timme sen och jag har legat i sängen ch tittat på oc. Har lite svårt för att somna själv nu när jag inte har någon mobil, eftersom den gick sönder och 3 inte har några jävla lånemobiler, så har inget alarm. I såna lägen är det bra att ha en pojkvän med mobil ;)!
En söt bild på mig och Tobias innan Josses halloweenfest!

Nikita♥

Tog lite bilder på Nikita igår :)

Så var det dags igen

Lämnade in min mobil ytterligare en gång efter bara 2 veckor, fick hem den igår igen sen. Jag hann starta mobilen och ändra datum och tid. Sen skulle jag gå in på kontakter och hela mobilen hakar upp sig totalt. Tar därför ut batteriet och sätter in det igen, efter det har mobilen inte startat!! :@
Blir så arg! Som tur är så lovade dom mig en ny mobil nästa gång jag lämnar in den på lagning, vilket kommer bli idag! Men efter att den har varit på lagning borde den väl hålla mer än 30 sekunder?!
Skaffa aldrig en sån här!

åh vad jag har orkat blogga!

Har verkligen inte orkat blogga kan jag säga. Resten utav lovet var jag med pojkvännen, kompisar, på ullared och halloweenfest. Färgade även ögonbrynen och ögonfransarna ;) Sedan har jag glott på OC, det är verkligen hur bra som helst! Kommer ihåg hur ledsen man blev när serien tog slut.. haha. Men nu har jag snart sett klart på säsong 1! :D 

naglar

Som ni vet så gillar ju jag att måla naglarna osv, men har inte tiden till det tyvärr.
Hittade den här bloggen förut idag http://lackat.blogg.se/
Den gjorde mig väldigt inspererande! Så himla coola naglar hon gör! Jag skulle så humla gärna också vilja kunna det. Men det bästa jag har gjort är nog det här:
Lite skillnad hahah. Ne men när jag har mer tid då ska jag faktiskt göra riktigt fina ;)

Lov ju för fan!

Här har jag varit riktigt dålig på att uppdatera! Men det är ju lov och jag har haft fullt upp hela tiden ;) I fredags var jag hemma hos Matilda på halloweenfest! Sedan kom mina kära kompisar från nynäshamn! Vi var på en fest i Lambohov i lördags och sedan var vi hemma hos Doris i söndags och i måndags åkte vi till simhallen. Tyvärr så togs inga bilder ungefär :/ Men riktigt kul hade vi! ;)

RSS 2.0