Valborg

Har precis kommit hem från skolan. Ska dra till stallet och borsta Herkules lite, allt annat gjorde Bella i morse. Sen hemåt och fixa sig inför kvällen och så. Vet inte hur min och pojkvännens kväll ser ut om jag ska vara ärlig. Men kul kommer vi säkert ha :) Ha en bra valborg allesammans!
Bild från emofesten

Living the dream woohoooo!

Från och med imorgon kommer jag och syster börja ha Delikata :D

Hello bloggen!

Har precis gjort klart spanska läxan. Så nu sitter jag och belönar mig själv med glass ;) Ska när som helst fortsätta med mitt pluggande, har en hel hög som måste göras. Som tur är så har jag tvingat min kära  pojkvän att hjälpa mig (A)
Idag var det en vanlig skoldag. Efter skolan åkte jag hem till min pojkvän en snabbis, sen tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Jag tycker verkligen att det är tråkigt, man blir så trött av det på något konstigt sätt. Men men, nu ska jag ta och fortsätta men läxorna. Puss!

Google translate

HAHA ibland har google translate så sjukt lustiga översättningar! sitter och försöker översätta lite ur min spanskabok som jag inte riktigt fattar slutet på, måste förstå för att kunna skriva sammanfattningen. Här blev en utav de sjuka meningarna som jag fick fram:

bil upp till spjälsängen. är ledsen, trött och förvirrad. <Going Vara svårt att hitta ASEIN> tror pepe

Så nu sitter pappa och jag och läser roliga meningar, måste ju ha lite roligt samtigit som man pluggar :)

28 april 2010

Har precis kommit hem från skolan. Hade nationellt prov i engelska, den delen då man ska skriva. Eftersom jag är så dålig på engelska så hoppas jag verkligen på ett g!
Jag ska snart till stallet. Har både Herkules och Amal idag. Ska skritta Herkules och kanske rida Amal, får se :P Fast innan jag åker till stallet ska jag nog titta på dh, jag missade det igår! Sedan har jag lite att plugga när jag kommer hem. Idag får jag inte hoppa över det.

Jennifer ♥ rea

Blev lite ändrade planer på kvällen. Hängde med mamma och lillasyster till ikano. Hittade ett par jätte snygga shorts! Nu har det blivit två impuls-köp när jag egentligen inte ska köpa något eftersom att jag behöver spara mina pengar. Men jag får tänka att jag köpte två par byxor för 240 kr ungefär.
Från cubus, kostar 200 kr men det var 30 % rea idag, så det blev bara 140 kr ;)
Från gina tricot, kostar egentligen 300, men det var rea så 99 kr ;)

:)

Härligt väder det har varit idag! synd bara att det har varit lite molnigt men varmt har det ju varit ändå ;) Började inte skolan förrän 12.15 idag så jag och min boyfriend gick lite på stan innan, köpte ett par chinos. Sedan var det ju också gratis ben&jerry på karamello idag! Så jag och Linnéa gick dit på rasten, så sjuuukt gott ;) Nu sitter jag och ska snart försöka plugga lite. Måste skriva klart en sammanfattning om en bok i spanskan till på fredag. Sedan ska jag försöka att börja städa i mitt rum också, hann inte riktigt det igår.

Hola!

Sitter i skolan och försöker plugga till kemiprovet som jag har om ungefär 25 min. Jag har lite smått panik över att jag kan långt ifrån allt till provet! Men ja ja enligt mitt horoskop idag så ska jag bara göra så gott jag kan och inte grubbla så mycket på allt. Jag får väl lite på det.
Ska träffa min älskade pojkvän efter skolan. han ska hjälpa mig att städa i mitt rum (A). Ska byta säng förhoppningsvis på onsdag, det berodde på när pappa kunde få tag på en släpkärra. Men det kommer bli najs. Sedan får han äran att hänga med till stallet också. Hovslagaren kommer idag äntligen. Så snart slippen Herkules vara öm om foten :)

Dagens


Idag har jag faktiskt på min jeans! Det är inte ofta det händer kan jag säga. De är från young. Sedan har jag på mig en rosa tröja som jag lånat av min syster.
Här är föresten silverringen som jag köpte förra veckan på ur&penn.

God morgon

Vaknade för ett tag sedan av att min älskling väckte mig. Har legat och tittat klart på livet är en schlager som vi eller i alla fall jag somnade ifrån igår. Idag ska vi åka och fira farmor som fyller 70 :) Sedan måste jag plugga till mitt kemiprov som jag har imorgon, kan verkligen ingenting känns det som!! Får väl be pappa försöka hjälpa mig eller något. Nu måste jag börja göra mig i ordning! puss

Kuuul!

Idag är det toppen väder, solen skiner och det ser varmt ut i alla fall. Så sitter jag inne och måste plugga. Jag hatar att ha prov på en måndag, det förstör hela helgen! Så nu ska jag sätta fart med pluggandet så att jag kan träffa min pojkvän så fort som mörjligt, hoppas solen fortfarande är framme då!

God förmiddag!

Tja bloggen!
Har precis varit i stallet. Var där tidigt idag eftersom jag hade morgonfodringen/utsläppet. Men det är faktiskt ganska skönt att vara i stallet så här tidigt för då har man hela dagen kvar till massa annat, i mitt fall att plugga då..
Vet inte riktigt vad man ska säga om gårdagen.. Den blev i alla fall inte lyckad. Trodde att vi skulle på en 18-års fest men det liknade mer en emo-fest!? Så vi åkte hem ganska tidigt, var hemma vid 11 någon gång. Då lade jag och tobbe oss i soffan och tittade på film, men båda lyckades somna hehe. Nae, kunde faktiskt haft en roligare kväll.

Love to you <3

Min pojkvän är på väg hit. Bestämde mig för att överraska honom lite, så jag bakade en kladdkaka åt honom. Sedan dekorerade jag den med ett hjärta i mitten. Gulligt va? :D

hemma

Sitter och skriver lite om vindkraft. Det är en naturkunskap/svenska uppgift som ska lämnas in senast söndag. Tänkte skriva lite grann innan jag drar mig vidare till stallet. Det regnar just nu så är ändå inte så sugen på att cykla iväg dit än.

Sveriges väder :O

Helt sjukt, häromdagen så var det sol och 15 plusgrader. Sen både igår eftermiddag/kväll och i morse så snöade det, det är slutet av april ju! :O Det ska va vår nu, inte vinter fortfarande. Undra hur sen sommaren kommer vara.. Kanske till och med kommer vara snö på min födelsedag, vem vet.
Sitter i skolan nu, har snart engelska. Sedan slutar jag! Ska till stallet och sedan plugga.

with my boyfriend

Sitter hemma hos min pojkvän. Vi har precis varit på stan. Köpte present till min lillasyster, en ring och en klämma. Sedan lämnade jag även tillbaka några försenade böcker på bibblan, blev en hundralapp fattigare på det.. Nu ska vi snart åka hem till mig. Jag måste plugga till prov och sedan göra naturkunskap/svenska. Kanske inte roligaste kvällen, men kommer i alla fall få sova med min älskling inatt :D

21 april 2010

Idag regnar det och jag ska snart dra mig mot skolan. Det är kortis dag idag, slutar vid 12.20 tror jag. Fast jag måste vara kvar på coachtiden, fattar knappt något av kemin och så har jag prov på det på måndag :O Så det blir säkert att stanna där ett tag. Sedan när min älskling har slutat skolan ska vi gå på stan. Har böcker som måste lämnas tillbaka på bibblan, sen en present som måste köpas till min lillasyster som fyller år nästa vecka. Ikväll måste jag tyvärr fortsätta med mitt pluggande men då får min kära pojkvän hjälpa mig hehe ;)

Min blogg

Har äntligen börjat förstå ganska mycket om hur man fixar bloggen. Har inte vetat innan, eller har faktiskt inte orkat försöka ta reda på det. Men nu har jag hittat en väldigt bra sida där de visar på ett mycket bra och enkelt sätt hur man gör. här är länken till sidan: http://www.bloggdesign.nu/.

20 april 2010

Har lite små bråttom. Bussen går om en kvart. Idag blir det en tråkig dag för min del. Skolan och sen plugga hela kvällen. Här är jag idag i alla fall.

bloggen

Har fixat lite med bloggen som ni kanske ser. Jag vet att det inte är snyggt, men jag testar mig fram lite bara. Jag har ju inga bra program där man kan fixa till exempel en header. Men men ;) Nu ska jag gosa ner i sängen, har sovmorgon imorgon! SKÖNT!!

;)

;)

19 april 2010

Idag var det skolan efter en mysig helg med världens bästa pojkvän. Hände inte så mycket i skolan. När jag hade slutat åkte jag till stallet. Lillasyster hängde med och tog några bilder på Herkules i solen.  Sedan åkte vi hem, skulle plugga men blev inte så mycket gjort. Var inte på humör för massa läxor. Sedan åkte jag upp till stallet igen och kvällsfodrade med Karin, roligt roligt. Nu sitter jag och snackar med min pojkvän på msn och skrattar åt roliga grupper på facebook haha.

I missed you!

Min pojkvän åkte för ett tag sen, jätte skönt att äntligen ha haft honom bredvid mig inatt! Det känns så tomt när han är borta. Vi spenderade dagen och kvällen tillsammans igår. Jag har verkligen saknat honom! Bara för att han har varit borta så länge så har vi en helg att spendera tillsammans för att ta igen vår tid tillsammans. Idag ska jag åka och kolla när han spelar match, tråkigt jag vet men jag gör det för att han vill  Vad vi ska göra efteråt är en överraskning som jag har bestämt, han vet ingenting! Hoppas bara att det går idag för vädret..
Nu måste jag göra mig i ordning så att jag hinner plugga lite innan matchen!

Herkules (L)

Idag var det en sådan dag som man inte vill åka hem från stallet. Men nu är jag hemma. Pappa gav mig en påskhare i choklad som dom har glömt att gett mig som jag egentligen skulle fått vid påsk. Men nej den ska jag inte äta upp, har godisförbud sedan en vecka tillbaka ungefär.

Nu ska jag gå till centrum och köpa lite saker och lämna tillbaka några filmer.

nails

Har äntligen köpt ett lila nagellack så sitter nu och målar naglarna innan jag drar till stallet (Y)

a sunny day

Slutade skolan vid 12.20 idag. Drog till bryggan vid scandic med några från skolan och grillade marshmallows. Solen sken och det var riktigt mysigt faktiskt. Sedan åkte jag hem, pluggade lite. Sedan tog jag, mamma och lillasyster en promenad. Hade tänkt att springa idag, men min träningsvärk är extrem! Har ont i ryggen, ljumskarna och armarna. Så jag kände att det inte skulle gå att springa så det fick bli en promenad istället.


In school

Sitter i skolan och har biologi just nu. Har sån sjuk träningsvärk i ryggen från ridturen igår. Det käns i kroppen att jag rider för sällan nu! Men kul hade vi ju  Living the dream woohoooo!!


Bildbomb!

Klockan är halv 11, min buss går om ungefär en och en halv timme. Solen skiner idag! Hoppas det håller i sig resten utav dagen. Ikväll ska jag ta en liten uteritt med Delikata.  Nu tänkte jag lägga ut lite bilder ifrån helgen! Eller det kanske blir många?
Tack alla för en toppen helg! 

Godmorgon!

Bloggen hade lite damp igår, inlägg försvann och så. Så tänkte berätta om i lördags för er.
Det var PARTY på kvällen så vi gjorde oss i ordning i princip hela dagen. Åkte till stallet en snabbis på förmiddagen men annars gjorde vi oss bara i ordning.  På bussen till lokalen var det någon snuskig gubbe som tyckte att vi skulle sitta bredvid honom, men då blev vi rädda och satte oss längst bak. Sedan efter en stund kom han fram till oss och såger att vi är så fina och frågar varför vi har så korta kjolar och massa. Jag satt bara där och var rädd haha.
Jag satt knappt ner någonting den kvällen tror jag. Var uppe och dansade hela tiden haha!
Det blev inte så mycket sömn den natten tror jag. Jag och Tobias lyckades sno en soffa att sova i, men det var ändå inte det skönaste. Men det måste ju ha varit skönare än att ligga i en garderob i alla fall haha!
Tack alla för en jätte rolig kväll! 

söndags

Vaknade vid 8 någon gång tror jag. Var helt slut i kroppen och mina fötter var verkligen döda! Vi var kvar i lokalen och hjälpte till att städa ett tag. Sedan åkte vi till resecentrum för att säga hej då till alla. Tråkigt att dom redan åkte hem, men lovet tog ju slut där. Jag åkte hem och tog en skön dusch, kände mig verkligen fruktansvärt äcklig. Sedan upp till röda huset och städa där. När vi var klara där åkte jag hem till min käraste pojkvän  Vi tog det bara lugnt, råkade även somna där en stund. Men det är ju jätte skönt att sova bredvid honom! Sedan var jag tvungen att åka hem för att han skulle sova i skolan för att sedan åka till Danmark. Saknar honom redan! ♥

Fredags

Idag drog vi in till stan. Vi åt på mat på ming och sedan gick vi runt och shoppade. Jag hittade ett par jeans, två tröjor och ett par strumpor (skoj) för 200 kr ungefär! Jag älskar när man fyndar  Sedan stack jag till stallet, även idag blev det en snabbis där. På kvällen åt vi god mat hos Johanna och avslutade sedan kvällen med filmer. Vi såg Kenny Starfighter jätte rolig ju! och sedan Björn Gustavsson filmen fram till klockan tre. Då var det bara jag, Bella och Ebba kvar som kollade och shit vad flummiga vi var! haha 

Torsdags

Idag var jag uppe tidigt. Min syster fyllde 19 år, firade henne lite på morgonen. Sedan fortsatte jag till stallet. Det blev en snabbis där idag för att jag skulle träffa min pojkvän på stan. Det var våran 11 månaders dag så vi gick till bosses glassbar och köpte var sin. Första gången jag åt glass där i år, så sjukt gott! Det är bara en månad kvar till årsdagen!!!  Tobias och jag hann inte ses så länge för att jag hade massa brudar hos mig som jag skulle vara med. Det hände väl inte så mycket mer än att Elin och Jenny körde vilse på Ebbas moppe och Elin lyckades ramla av hehe. Det var riktigt kul att träffa tjejerna igen, det var i vintras vi sågs senast!

Nynäshamnarna

Nu till allt prat om nynäshamnarna. Det är ju nämligen Jenny, Frida, Lollo och Elin från Nynäshamn som kommer hit till Linköping imorgon! Även Doris då! De kommer stanna tills söndag morgon. Vet inte riktigt vad vi kommer att hitta på än, men kul kommer det bli i alla fall! På lördag kväll Kommer det ju bli PARTY! Det taggar vi verkligen mycket inför!
Här ligger vi alla i en hög på väg in mot Stockholm när vi hälsade på i Nynäshamn i vintras!

today!

Idag har jag varit på stan med min pojkvän. Han skulle växla lite pengar, han åker till Danmark på måndag kommer inte kunna träffa honom på flera dagar! Sedan skulle jag köpa ett par sulor till mina klack skor som är lite för stora. Jag köpte aldrig några igår när jag var på stan med Bella, Karin och Josse. Då vart det nog mest flumm.
Nu ska jag fixa i ordning i mitt rum lite. Imorgon blir det en rätt körig dag, men rolig! Först ska vi fira Bella på morgonen med paket och sånt eftersom hon fyller 19. Sedan ska hon och jag dra en liten sväng till stallet. Vi har lite brotom då så vi hjälps åt. Sedan ska jag träffa min underbara pojkvän för vi ska fira våran 11 månaders dag! Det är bara en månad kvar till ett år! :) Sedan ska jag hem och äta lite. Vi får ju besök av Nynäshamnarna + Doris! Sedan kommer även mormor, morfar, farmor och farfar och kusinerna för att fira henne. Sen på kvällen får vi se vad som händer, nåt kul blir det ju iaf med alla kompisarna!

inköp

Det var den här kjolen som råkade komma med hem igår 

imorgon :)

Imorgon blir det stan med Karin, Josse och Bella  Jag måste köpa något inlägg till mina klackisar, dom var visst lite för stora. Hoppas verkligen inte att sånt är dyrt! Måste ju ha pengar kvar tills nynäshamnarna kommer!

were are my sunny days?

Idag var vädret inte alls lika bra. Vaknade med lite snö på marken, suck. Kommer det någonsin bli sommar i år?
Min moster fyller 45 år idag så har varit i Katrineholm och firat henne, grattis! Det var ganska trevligt att träffa kusinerna och så mormor och morfar. På vägen hem stannade vi i Norrköping. Hann köpa en blommig kjol på Gina och sedan köpte mamma och pappa nytt golv till Amandas rum. Nu sitter jag i sängen med täcket om mig. Är verkligen super seg! Blir en hemmakväll, kanske ska försöka plugga nåt? Jaja får se.

A sunny day!

Kom hem från farmor och farfar för en stund sedan. Har varit där och ätit lite påskmat. Vi tog även en liten promenad för att leta efter tussilago, skönt att ta promenader ute på landet! Sedan satt vi inne och körde kinaschack, det är ett väldigt roligt spel faktiskt  Har även hunnit med att vara i stallet idag. Åkte dit på förmiddagen, eller i morse kanske jag borde säga, råkade sätta väckarklockan på 7.15 när jag egentligen skulle ha satt den 8.15, sedan märker jag inte att klockan är en timme för tidigt så jag var i stallet vid 8 i morse. Men sedan kom karin strax innan halv 9 så hjälpte henne med att släppa ut hästarna. Sedan tog vi en promenad i det fina vädret med våra pollar, eller jag gick och hon skrittade. Det var jätte skönt!  Nu sitter jag och gör mamma pimp samtidigt som jag väntar på att min pojkvän ska komma. Vi ska vara duktiga och springa en sväng. Då har vi sprungit två dagar i rad! Fast det inte blev så mycket igår, men bättre en liten sväng än ingenting allt!

Glad Påsk!

Hoppas ni har haft en bra påskafton! Jag har haft det bra. Vaknade på bra humör och solen har skinit  Har även letat påsk ägg idag. Alltid lika kul haha, man känner sig som ett litet barn, men det får man faktiskt göra  Har faktiskt fått tre påskägg idag. Ett från mamma och pappa, ett från mormor och morfar och ett från min älskling. Så nu har jag riktigt mycket godis! Ikväll ska jag springa en sväng med Tobias, det behövs verkligen! Vi ska börja bli duktiga och springa ganska ofta nu (Y) Jag behöver få upp min kondition.
Jag och älskling idag 

kort inlägg

Har precis gjort mig i ordning efter ca 2 timmar i stallet. Jag ska snart åka iväg till Tobbe för att sedan äta lite mat hos hans mormor ;) Sedan ska jag träffa Jessica, får se vad vi hittar på ;) Ha det bra!

LOOOOOV!

Äntligen är det lov! ;) Hade spanska och matte prov tidigare idag, gick inte alls bra. Men nu vill jag inte tänka på skolan på ett tag, fast jag behöver plugga lite på lovet.. Åkte med Jessica hem idag! ;) Vi åkte till centrum så att hon kunde köpa godis till sitt påskägg. Inte för att vi träffades så länge, men det behövdes ändå! Tror knappt att det var någon tyst minut. Det är så skönt att vi kan prata om precis vad som helst! Det är så skönt att bara prata. Imorgon ska vi få en hel kväll tillsammans, läääängtar! ;) Det är tur att jag har en sådan vän som dig Jessica! En sådan vän är alla värda att ha! Älskar dig♥
Det här är en bild på oss för kanske 1 och ett halv år sen?

I will always love you!

Hur kunde jag glömma bort dagen?! Hur kunde jag glömma den dagen som för två år sedan var den hemskaste i hela mitt liv. Jag får så dåligt samvete över att jag inte hade en tanke på det! Det var den 20 mars 2008 som vi var tvungna att ta bort våran älskade familjemedlem. Den 20 mars 2010 hade jag ingen tanke på det. Jag borde faktiskt ha tänkt på honom då! Sitter nu med en jätte stor klump i halsen och med tårar i ögonen. Ibland kan jag fortfarande inte förstå att han är borta, vissa dagar känns det som att han ska skälla eller komma springa fram till dörren när man kommer hem. Men så har det inte varit de senaste 2 åren och så kommer det heller aldrig mer att vara. Jag kan inte fatta hur jag inte kunde tänka på det för 11 dagar sedan, det känns som att jag sviker honom på något sätt. Det gör så ont inombords. Förlåt mig. Du betydde verkligen allt för mig. Jag älskar dig så mycket Skorpan och det kommer jag aldrig sluta göra ♥

RSS 2.0