Nu ska jag iväg till stallet och rida på kära Nikita♥

Trasig igen!!

Nu har min mobil gått sönder igen. Den funkade igår när jag skulle åka till stallet, då la jag den i min jackficka. En halvtimme senare ungefär skulle jag ringa till mamma och då var den helt svart, som om den var död. Men det gick inte att sätta på den eller att ladda den, den funkade inte ens när jag använde ett annat batteri till den. Så nu har jag lämnat in den på lagning igen för kanske 4 gången? Jävla skit mobil säger jag bara! :@ Och jävla tre också som inte har några lånemobiler på lager så att jag blir mobillös i några dagar!!

Löshoppning

Löshoppade pollarna idag ;) Det var tänkt att vi skulle löshoppa alla tre men Vollan var halt :( Så det fick bli bara Nikita och Delsan! Nikita var jätte duktig och hoppade 1.10 :D Det var inte förrän hon kom upp i dom höga höjderna som hon började tycka att det var roligt hehe. Delikata var också duktig, hon hoppade 80 cm tror jag.

Frukost

Har precis gjort mig i ordning och sitter nu och äter min frukost. Måste gå till bussen om 10 minuter så jag har lite stressigt :P
Idag har vi case dag i skolan, hoppas på att vi får göra något roligt! Även att vi kommer sluta tidigt ;)
Snart är det helg!

själv hos bby

Sitter hemma hos min älskling.. själv. Han åkte till skolan för ungefär en halvtimme sen. Jag ska börja packa ihop mina saker och åka iväg jag också.
Det var riktigt skönt att få sova bredvid honom inatt ♥ Det var verkligen länge sen! Man sover så sjukt mycket bättre med någon man älskar bredvid sig ;) Så nu är jag utvilad och redo för skolan!

Nytt

Köpte förresten en ny vinterjacka igår! ;) Hade tänkt att köpa en på young, men den fanns inte kvar i min storlek. Så hittade jag den här snygga jackan inne på bikbok. Dom hade precis fått in den då! Den var heller inte så dyr 600kr bara, så den fick hänga med mig hem.

Godmorgon!

Ännu en ny dag och förhoppningsvis dyker det inte upp fler problem för mig idag! Igår var jag så arg så jag kokade verkligen, mina händer bara darrade. Men det är löst nu ;)
Har precis kommit ut från duschen. Ska göra mig i ordning och så nu för om en timme går bussen.
Jag hoppas alla får en trevlig dag!
Hittade en bild från i somras ;)

Hemska dagar

Okej den här helgen har varit hemsk. Festen som jag och min kompis hade blev katastrof. Vi har försökt fixa med allting en väldigt stor del utav resten av helgen. Men nu börjar vi få ordning på allt tror jag. Hoppas det i alla fall!
Annars har det även varit en väldigt stressig helg. Fick inte ta en lugn stund på hela dagen igår. Sen har jag även suttit och pluggat hela kvällen nu. Längtar verkligen till lov! Dom senaste dagarna måste jag faktiskt säga har varit hemska för mig. Vill så gärna spola tillbaka tiden och göra om allting, men det funkar ju inte så.. Måste istället se framåt, se fram emot nästa helg. Nu ska jag ta och lägga mig, ska upp tidigt imorgon suck.

hemma

Det blev en kort dag i skolan idag, fick sluta efter provet vilket blev halv tolv ;)
Har jag fixat lite med musiken till imorgon och nu målar jag naglarna. Tänkte ha svarta med nåt silvrigt på ;) Kanske visar er sen!

Dagen

Idag var jag uppe med tuppen. Åkte och släppte ut hästarna kvart i sju. Sedan hem för att göra mig i ordning inför skolan. Nu har jag försökt plugga inför provet ett bra tag, början om ungefär 20 min.
Efter skolan ska jag hämta ut några biobiljetter till förhandsvisningen av filmen himlen är oskyldigt blå eller vad den hette ;) Sedan hem och fixa allt till imorgon, partytiiiiiime! Ska även hinna med att köpa ett par skor som jag tänkte ha på mig imorgon ;)
Nu vet ni hur upptagen jag kommer vara resten utav dagen!

proooooov

Sitter och pluggar historia. Har prov imorgon. Jag har faktiskt pluggat flera timmar idag, men ändå kan jag nästan ingenting, så blir det när man börjar bli sjuk så man knappt kan plugga. Som tur är så har vi coachtid imorgon innan provet så hoppas jag får lite hjälp då. Min pojkvän är även påväg hit för att förhöra mig lite. Han är guld värd!

Min lilla prinsessa

Har inte ens haft henne i en vecka och jag är redan förälskad i henne. Då kanske ni förstår hur underbar den här hästen är? ;)
Här kommer äntligen några bilder på henne, dom är inte så bra eftersom jag tog med mobilkameran.

Sorry

Ni får ursäkta för att jag inte har lagt upp bilderna än, men dom är fortfarande kvar på mobilen. Har varken haft tid eller orkat lägga in dom, jag tror att jag börjar bli sjuk.. Så istället för en bild på Nikita får ni en bild på söta Herkules som jag hittade på datorn ;)

Anjershof Nikita

Igår kom Nikita :D Hennes ägare kom till Linköping och lämnade henne, dom tyckte det kändes bäst för då fick de även se vart hon kom och så. Sedan fikade vi även, jätte trevliga är dom ;) Bella och jag åkte till stallet på eftermiddagen igen då vi tog en långpromenad med henne, fick några bilden som jag kan visa sen!
Idag red Bella och jag ut tillsammans. Bella red Nikita och jag Delikata. Delikata fick dampet! Båda hästarna är såna som vill gå först och de är även pigga båda två så de taggade varandra hela tiden. Jag red sist, Delikata kunde inte gå normalt då seriöst! Hon kunde inte skritta utan hon småtravade hela tiden, i traven försökte hon bara galoppera och i galoppen kom hon knappt framåt för att hon galopperade på stället hela tiden. Hon körde även med huvudet hela tiden! Hon höll på att nocka mig en gång, fick hennes pannlugg i ansiktet. Riktigt jobbigt var det. Men imorgon ska jag rida Nikita :D

Vill bara tillägga..

..att min pojkvän är bäst! :D

Happy!

Nu åker jag till stallet för att fixa lite, om några timmar kommer Nikita! :D

ÄNTLIGEN

Nu har inbjudningarna äntligen blivit ut skickade :D Festen blir nu av! Nu har vi bara ett problem.. musiken.. Våran dj kunde inte :O Lite smått panik över det, men det ska väl lösa sig :)

.

Är trött på att rätta mig efter andra när jag inte får någonting tillbaka..

Hemma

Idag blev det en kort skoldag, skönt! Började halv 9 och slutade halv 11. Skulle egentligen haft idrott också, men kunde inte vara med pga min skadade häl, suck. Förstår fortfarande inte hur jag lyckades på in hälen i cykeln.. Men nu har jag istället mycket tid till att plugga. Har suttit med en historiauppgift ett tag nu, ska försöka bli klar med den idag tänkte jag. Sedan har jag även ett kemiprov som jag bör plugga till. Sedan ska jag och Karin planera lite ;) Blev aldrig någonting igår, det vart lite sent. Men idag då jävlar :D Sedan ska jag även försöka rida lite, hoppas det inte gör alltför ont bara!
Hittade en bild på mig och älsklingen! ;)
(Jag var nyvaken)

i väntan på Karin

Idag har jag bara suttit i soffan och pluggat ungefär. Har inte kunnat gjort så mycket för att jag har haft svårt att gå för hälen. Det kanske var bra att jag skadade mig så att jag fick lite läxor gjorda ;) Nemen jag gick faktiskt till netto förut, det gjorde lite ont med skon och det tog dubbelt så lång tid att gå, men jag måste ändå säga att det gick bra med tanke på hur ont jag hade i förmiddags :)
Nu väntar jag på att Karin ska bli klar i stallet sen blir det partyfix!!!

skadad igen..

Jag förstår verkligen inte hur jag hela tiden lyckas skada mig. Idag lyckades jag få in hälen i cykelhjulet så nu sitter jag med ett stort plåster på hälen. Pappa trodde först att jag skulle behöva sy, blev jätte rädd då :O Men jag tror inte det behövs, det gör inte så ont längre. Det sved jätte mycket att bra tag, nu gör det bara lite ont. Nu hoppas jag bara på att det läker fort!

vart är orken?

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterar bloggen, men jag har faktiskt knappt någon lust. Det börjar bli mycket i skolan och så. Har ett läxförhör på fredag och sedan ett miniprov på tisdag, så måste sätta fart med att plugga. Sedan har jag heller inte så mycket tid. Jag har stallet, pojkvän och vänner. Jag känner dessutom att jag inte har något att skriva om. Vad är vitsen med att lägga upp nya inlägg då? Jag kanske bara är deprimerad över att sommaren är slut och att man till och med var tvungen att ha halsduk och vantar i augusti! Men jag ville ändå bara säga att det är 10 dagar kvar tills Nikita kommer! :D

RSS 2.0